[İzmir - MT]

iyi akşamlar dostlar.hafta sonu güzel bir etkinlik olabilir

merhaba arkadaşlar.ben turan çatal.bir süre zorunlu nedenlerden dolayı aranızda degildim.hoşgeldim.

turan abim tekrar hoş geldin aramıza en kısa zamanda gürüşelim şöyle bi hasret giderelim kafaları demliyelim :)özledik seni :rendeer:

iyi haftalar izmirmt

1-2 aydır görüşemiyoruz gerek havalar gerekse işlerimin yoğunluğu beni motordan uzak tutmuştu ama havaların düzelmesi ile birlikte içimdeki motor aşkı tekrar alevlenmeye başladı haftasonu minikkuşa atlayıp ufak bi alsancak turu yaptım, gelelim sadede aşağıda da görüldüğü gibi today im artık misyonunu tamamladı ve yerini abilerine bırakacak

http://www.sahibinden.com/2005_mode...192WQQpXQQdisplayitem&keyword=çok temiz today

ikinci el olarak fiyatı beni zorlamıyacak ve hafta sonlarımı neşelendirecek bir motor arıyorum , adaylarım honde beat ve peugeot speedfigth2 peugeot 2 zamanlı ve daha atak beat ise 4 zamanlı ve yakıtta daha cimri ama fiyatı biraz daha yüksek ne yapmalı önerebileceğiniz çevrenizde tanıdıklarınızın falan makineleri varmı

merhaba arkadaşlar.ben turan çatal.bir süre zorunlu nedenlerden dolayı aranızda degildim.hoşgeldim.

:rendeer::rendeer::rendeer: tekrar hoşgeldin :rendeer::rendeer::rendeer:

iyi haftalar izmirmt

1-2 aydır görüşemiyoruz gerek havalar gerekse işlerimin yoğunluğu beni motordan uzak tutmuştu ama havaların düzelmesi ile birlikte içimdeki motor aşkı tekrar alevlenmeye başladı haftasonu minikkuşa atlayıp ufak bi alsancak turu yaptım, gelelim sadede aşağıda da görüldüğü gibi today im artık misyonunu tamamladı ve yerini abilerine bırakacak

http://www.sahibinden.com/2005_mode...192WQQpXQQdisplayitem&keyword=çok temiz today

ikinci el olarak fiyatı beni zorlamıyacak ve hafta sonlarımı neşelendirecek bir motor arıyorum , adaylarım honde beat ve peugeot speedfigth2 peugeot 2 zamanlı ve daha atak beat ise 4 zamanlı ve yakıtta daha cimri ama fiyatı biraz daha yüksek ne yapmalı önerebileceğiniz çevrenizde tanıdıklarınızın falan makineleri varmı

tekrar hoşgeldin kardeşim...baya uzun zaman oldu özlettin kendini...:rendeer:

Son düzenleme:
iyi haftalar izmirmt

Ben Manisaya taşındıgını düşünüyordum ama İzmirdeymişsin,uzun süredir yoktun.Görüşmek üzere kendine iyi bak :wiinkk:

Hayırlı pazarlar cemati Mt. :)...
Millet heralde pistlere akıyor.
Hava da bol güneşli ama serin de biras.
Pistte olanlara ii eylencele..

Bizde şöle bi turlayıp günü değerlendireceğiz
sanırsam.. PAzar pazar, pazar sendromuna
girmeye gerek yok :p:p..

Bu arada stunt rider kolay gelsin sana pazartesi. Daha senin gibi vizeye girecek ler de var.
Örneğin ben :).. Şu egsoz işini merak eden arkadaşlar da var. Örneğin chatkut :)..
Sana kolay gelsin vizede. sonra bize de anlatırsan sevinirim ne oldu ne bitti kaç para bayıldın da nelere
baktılar :)..

Selam Erdem abi ve tüm izmir mtliler :) Daaha vizeye girmedim perşembe günü yada çarşambaya kaldı yoğunluktan ( sınavlar vs). fakat şunu öğrendim motosikletlere sıra bekleme derdi yok direk gidiyorsunuz. otomobille o kadar bekleyen varken okalabalıkta sanki o kalabalıkta özel biriymişsiniz gibi geçiyorsunuz :)

Eksoz işine gelince çözümü buldum biraz komik ama:p bi kaç araştırmam sonucu mondial 150 rs ler var bildiğiniz gibi onların eksozu benim motosikletin gibi 3 adet civata ile eksozun ana kısmı çıkartılınca yerine onu takıyorsunuz sonuç mükemmel :queen: seste %90 azalma var motosikletide sıkmıyor gayet güzel çalışıyo hiçbir sorun yok. eksoz işinide böyle halettim. Kaldı perşembeye vize işlemi sadece onuda hangi adımlardan geçtim ve neler önemli onlar buraya yazar sizlerle paylaşırım :wiinkk:

Selam Erdem abi ve tüm izmir mtliler :) Daaha vizeye girmedim perşembe günü yada çarşambaya kaldı yoğunluktan ( sınavlar vs). fakat şunu öğrendim motosikletlere sıra bekleme derdi yok direk gidiyorsunuz. otomobille o kadar bekleyen varken okalabalıkta sanki o kalabalıkta özel biriymişsiniz gibi geçiyorsunuz :)

Eksoz işine gelince çözümü buldum biraz komik ama:p bi kaç araştırmam sonucu mondial 150 rs ler var bildiğiniz gibi onların eksozu benim motosikletin gibi 3 adet civata ile eksozun ana kısmı çıkartılınca yerine onu takıyorsunuz sonuç mükemmel :queen: seste %90 azalma var motosikletide sıkmıyor gayet güzel çalışıyo hiçbir sorun yok. eksoz işinide böyle halettim. Kaldı perşembeye vize işlemi sadece onuda hangi adımlardan geçtim ve neler önemli onlar buraya yazar sizlerle paylaşırım :wiinkk:

gökhan kardeşim seni üzmek gibi olmasın ama sıra beklememek gibi bi lüksün yok haberin olsun tecrübeyle sabittir paşa paşa bekliyosun sana tavsiyem sabah 7-8 gibi orda ol işin çok geçe kalmasın:cat:

iyi haftalar izmirmt

baco nerdesin be kadeşim özletin kendini motor için gürüşelim :rendeer:

topak açılcaktı ....ilgili arkadaşlar...ilgilensin :silent:

özelin dolumu naci abim :wiinkk::cat:

Son düzenleme:
Bu arada stunt rider kolay gelsin sana pazartesi. Daha senin gibi vizeye girecek ler de var.
Örneğin ben :).. Şu egsoz işini merak eden arkadaşlar da var. Örneğin chatkut :)..
Sana kolay gelsin vizede. sonra bize de anlatırsan sevinirim ne oldu ne bitti kaç para bayıldın da nelere
baktılar :)..

ilk bakılan ve geri gönderilme riski en yüksek olan unsur FAR AYARI,

ben muayneye girdiğimde yan yana iki motor girmiştik diğer motora denk gelen exper motorsever olmalıydı sanırım elemanın motor ile fren test ediyom ayağına turlayıp duruyodu :cherry:
bende frenlerin iyi olduğunu göstermek için ilk gelişimde benim ekspere yaklaşırken arkayı az önü çok sıkarak öne yığılmalı kısa bi frenle ani duruş yaptım belkide benim eleman ondan fren kısmına hiç bakmadı bile, bu duruşumun etkisi olduğundan emin değilim belkide ben öyle sanıyorum :mrgreen:

muayne için 63 TL 72 Kr. ödüyoruz :cat:

gökhancım , mertinde yukarda dediği gibi öyle bi imtiyaz yok , araba araba sırada bekleyip sıra numarasını alıp senden önce gelen arabalar ve senden sonra gelen tekrar muaynecileri (muayne tekrarına öncelik var) bile bekleyip bütün araçlarla beraber sıran gelince giriyosun, hayallerini yıktığım için kusuruma bakma :)

:rendeer::rendeer:CANIM ABİM YENİDEN HOŞ GELDİN ARAMIZA.SENİ SEVİYORUM:rendeer::rendeer:

ilgili arkadaş topiği aç hadi bekliyoruzz. başka gruplardanda gelecek var senden ışık bekliyorlar.sanırsam 20 motor kadar oluruz

Son düzenleme:
ben mümkünse VN'nin arkasında gitmek istiyorum ohhh püfür püfür egzoz homurtusu:cat:

gözün aydın buarada oğuz abi:rendeer:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar