dostum keeway de kanunı de bisanı :queen: alayı çin üretim bunların yanlız sunu sölıyım
lifan grupun fabrıkasında vırago bandında uretıldıgını bılıyorum bu bisanın motorunun keewayı sordum ama aynı fabrıka degıl miş ama aynıdır yanı buyuk ıhtımal:queen:
virago da kullanılan malzeme kullanılıyordur herhalde :queen:
Her gün 80 km ve fazlasını yaptığım için 1,5 senede bu masrafı çıkardı, 5000den fazlası olabilir ama eksiği olamaz. Çok yolda kaldım çünkü bu masrafa yollarda kalıp bostancıdan taksime taksilerle gelişlerimi, motorun taşınma masraflarını da kattım. Çok çile çektim yani şansla alakalı değil, öyle olsaydı bu motorla da sıkıntı yaşardım![]()
aynı sıkıntıları bende yaşadım "honda" aldım rahat ettim ,7500 km de "0" masraf..
şimdi kawasaki kullanıyorum "5000 km de 0 masraf"
dertlerimi yazardım topiklere millet bana çinlini hor kullanıyorsun da ondan diyordu ...
motor önemli değil motosiklete nasıl baktığın önemli diye bir şehir efsanesini heppp tekrarlar burda temcit pilavı gibi...
çook özür dilerim bir başka tabirle " züğürt tesellisi "
honda ile kawasaki yide kullanan yine ben ....
nasıl olcak .......
hor kullanmışın ,bakım yapmamışın diyenlere hiiiiç kulak asma ....
hepsi işkenbeden sallıyor..........
ver bakalım altlarına marka motor nasıl bayılıyorlar.............
lafa geldimi hepsi sıkar .........................
adamlar anlartırsın
ben kullandım 7500 km "anam ağladı yaptığım masraf 2000 ytl ...
3000 ytl lik motosiklete...
almayın çin malı drsin alcak olanlara kardeşim alma ,arkadaşım alma diye paranı sokak a atma şeklinde mesajlar atasın .uyarırsın ...
ondan sonra adında "nankör" e çıkar ..
bide derler ki "sen çin malı motosiklet kullananları adamdam dan saymıyorsun diye "
benim problemim çin malı motosiklet kullananlarla değil "çin mallarıyla "
fakat o kadar zorları vardır ki senle ..
o nuda anlamazlar......
kötü olursun ...............
boş ver ...alan alsın anası ağlasın ...parası çok demekki servislerle tamircilere yedircek...
selamlar..
Son düzenleme: