Gidip yakından bakacağım ikisine de. Ama içimden Apache geçmiyor değil. Sonuçta birinci el motor sahibi olmak da var işin içinde. CBR den memnun değil miydiniz, neden sattınız?
Bir de geçmiş olsun, kaza falan mı oldu?
masrafı ve hantallığı (benim kanaatim) şehir içinde trafikte falan oldukça sıkıcı ve yorucu oluyor CBR parçaları ve yakıt tüketimi de apacheye göre oldukça fazla daha bi çok şey sayabilirim sana..
Apache al rodajını düzgün yap hiç korkma.. çok sağlamdır ben CBR ı sıkıştırarak kullandım baya sattığım adam 1500 tl falan masraf etti Apache yide aynı şekılde kullandım ama daha tık demedi ben bi ara satmıştım Apache mi sonra pişman olup geri aldım aldığımda motor segman dağıtmıştı buna rağmen sorun çıkmaz dedi Aydın usta ona güvenerek aldım motor hala seri hala hızlı o kadar hor kullanıma karşılık hiç birşey olmadı
kaza durumunda ise en ufak bi düşmede CBR bi dünya masraf açacaktır sana bunları da düşünmek lazım... durumum yok demişsin çünkü sinyal takımı 110 tl olan mı daha iyidir yoksa 30 tl olan mı ya da düştüğünde sadece koruma demiri çizilen mi iyidir yoksa granajları parçalanan mı??
bi örnek daha debriyaj manetini (kolunu) gidona bağlayan parça var adı debriyaj kütüğü.. Apache de 30 35 tl.. CBR da 60 tl...
son olarak titreşimde titreşim denildi.....
CBR da yüksek devirde titreşime sahip...
artık sen karar ver :rendeer:
bu arada teşekkürler.. bi kaza yaptım pazar akşamı baya hızlı ve şiddetli şekilde arabaya çarptım motor sağlam çıktı baya :mrgreen:
hurricane_cbr ismin yazmıyordu profilinde

Orda demek istediğim 70-80km yapılan gezide bile rahatsız oluyorum falan diyordu.Sonuçta benim motorum yok ve hondanın yamahanın satıcısı değilim

. Senin de dediğin gibi arkadaş soru sormuş bende duyduklarımı söyledim azmıdır çokmudur bilmem ama ybr ve cbf'den titreşimi fazla olduğunu biliyorum(duydum

) ama benzin sarfiyatının ve performansının rakiplerinden iyi olduğunu biliyorum titreşimi siz daha iyi bilirsiniz.
motordan motora fark vardır rodajından tutunda kullanıldığı yol şartlarına kadar.. benim dursun diye bi arkadaşımda CBR125 var sultanbeyli'nde oturuyor motorunda apache kadar titreşim var neredeyse... bunu da aklında tut dostum :wiinkk:
adım Murat bu şekilde fikirlerimizi ortaya serersek arkadaş daha iyi karar verir:cat: saygılar dostum:rendeer: