Arkadaslar ben bi Ayvalık yapıcam, gidip biraz ruhumu sarj edecegim grupta ben onla, ben bunla konusmuyom, küstüm, darıldım kırıldım diyenleri haklı da olsa haksız da olsa triplerini evde bırakıp motorlarını alarak davet ediyorum... zamanı ve keyfi olan bana takılabilir... az olursa evimde agırlarım sayı artarsa benim kuzenin otelinin kapısını calarız...
1 Mayıs a kadar buralardayım, ondan sonra zaten Bodrum a gidiyorum... yani eski tempoyu hızlandırılmıs ve arındırılmıs kurslarla yakalayabiliriz...
Bu arada Bodrum da ufak bi otelin isletmesini aldım, detaylı bilgileri merak eden olursa yazarım...
Opusdanmı yazıyon ugili

, allahın delisi o sürüşün tırsmış halinmiydi söktün kordonun taşlarını :mrgreen:
ben de eve yeni geldim,
Ben bi yere takılmadım, hemen eve geldim... artık evli barklı adam sayılırız, gece hayatına son verdim bayagıdır.. iki üc gündür yani

hani geliyordun bu aksam caycıya?
sercanım dostlar bu günler içindir elimizden geleni yaptık :rendeer:zaten yılın yarısında burada yoksun burada olduğunda bari rahat et :cat:seneye kış giderken yine bende nasılsa makine :mrgreen: kalan eksikleri o zaman yaparız :wiinkk: sen kendine ve motoruna iyi bak :cat:
valla Cengiz abi, insan ugrasırda bu kadar mı ugrasır, ben olsam bu kadar sıkıntıya giremezdim bi de korumalıklı pantalonla... o kadar iş yaptın malzeme aldın benden bi kurus gitmedi... e e e sana satcam ya motoru kendi motorun gibi bakıyon

al su makinayı iste, siz birbirinizin dilinden anlıyorsunuz:wiinkk:
iyi pazarlar herkese bugün 12 de uyandıktan sonra tek tabanca(artçımla) kaynaklarda bi gözleme çay sefasından sonra dağların arasından köylerden bol oksijenli yollardan kemalpaşaya çıktım...çok keyifli bir güzergahtı, yakın zamanda hepberaber yapabiliriz bu güzergahı, hem yenilik olur hemde yollar çok güzel :cat:
sercan hangi numaranı kullanıyosan özel mesaj at,bendeki numaran kapalı:wiinkk:
gez sen gez... sonra kanka ozledim de.. bırak bu ayakları... kırıldım sana... derdimden iki sise votkayı devirdim...
valla benim 3 hattımda kapanmıs e e e 7 ay oldu... ben de annemin hattını kullanıyom

ararım yarın seni...:rendeer: