[Adana - MT]

demirgursel, Şahin Erdem, muzaffer1968+, ahmetnr+

günaydın hayırlı işler arkadaşlar :rendeer:
bugün adaşımın eşi süreyya ameliyat oluyor. şimdiden ameliyatın iyi geçmesini dilerim :rendeer: umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun ablacım

Adana İl Temsilcisi
evet ben ve eşim,şimdiden süreyya kardeşimize geçmiş olsun diyoruz.:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yengemize en içten dilekerimizle geçmiş olsun dilerklerimizi iletiriz,

adana mt nin hanımları beyleri revizyona giriyor acaba yaz geliyor ondanmı

BİZ ADANA MT olarak osmaniye etkinliklerinde sn EM MÜDÜRÜMÜZE böyle bir organizasyon için teşekkürlerimizi sunduk ve günün anısına hediyemizi verdik. Çoğunuzun haberi var.bizler nerde NASIL DAVRANACAĞIMIZI çok iyi bilen bir gurubuz.Bundan hiç kimsenin kuşkusu OLMASIN.

Son düzenleme:
arkadaşlar ben süreyya ablanız üzülerek bildiriyorum ki ben bugün ameliyat olamadım doktorum cuma gününe erteledi beni arayan soran ve bu sitede bana geçmiş olsun dileklerinde bulunan bütün mt arkadaşlarıma abilerime ve kardeşlerime çok teşekkür ediyorum sizleri çok seviyorum dualarınızı bekliyorum :rendeer:

arkadaşlar ben süreyya ablanız üzülerek bildiriyorum ki ben bugün ameliyat olamadım doktorum cuma gününe erteledi beni arayan soran ve bu sitede bana geçmiş olsun dileklerinde bulunan bütün mt arkadaşlarıma abilerime ve kardeşlerime çok teşekkür ediyorum sizleri çok seviyorum dualarınızı bekliyorum :rendeer:

Süreyya abla ne oldu yav, cumaya bir daha mı geçmiş olsun diyeceğiz :queen:

Son düzenleme:

bacım sen kafanı yorma biz cuma günü tekrar geçmiş olsun deriz :rendeer:

senin canın sağolsun yingeeeeeeeeee bidaha deriz,bidaha deriz sana bişey olmasın,

Muzaffer abi ben mevzuyu anlamadım neden böyle bir açıklama yapma gereği duydun

kıs gülden sen yaşıyonmu

BİZ ADANA MT olarak osmaniye etkinliklerinde sn EM MÜDÜRÜMÜZE böyle bir organizasyon için teşekkürlerimizi sunduk ve günün anısına hediyemizi verdik. Çoğunuzun haberi var.bizler nerde NASIL DAVRANACAĞIMIZI çok iyi bilen bir gurubuz.Bundan hiç kimsenin kuşkusu OLMASIN.
ne anlamda :silent: yada kuşkulanan varsa bende öğrenim :bounce:
hayırlısı olsun, belki böylesi daha hayırlıdır :cat:
kıs gülden sen yaşıyonmu

karıştırmaaaaaaaaa :bounce:

sureyya abla gecmıs olsun acıl sıfalar diliyorum yeni acdıgım icin yeni haberim oldu iş yogunlugundan

hayırdır muzaffer abi ne oldu niye sinirlendin.
yok bişey kardeşim ne siniri gayet normal halimle yazdım.herzamanki gibi .bazı arkadaşlar bana tlf da siz niye katılmadınız ,hani birşey yapmadınızmı diye sordular bende onun için yazdım.demekki bu siteyi gezen dost var ,düşman var.onun için yazdım başka bir amaç için değil:cat:

arkadaşlar birşey soracağım. evet veya diye cevap istiyorum sadece. logoya son şeklini vermek üzereyim. soru: logoda taş köprünün resmi olsunmu olmasınmı.

cevap çok basit evet veya hayır. 1 saat içinde gelen cevaplara göre değerendirme yapacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar