Copy_x, hoşgeldin. Önceki sayfada Ketchup'ın ilanı var, ordan bakabilirsin. Usta konusu hepimizin derdi. Motorun farklı problemleri için farklı ustalara götürüyoruz genelde. Bende bir kere su pompasının su kaçırması olayı oldu, Maslak Ferco motor onardı. Tabi motorum garantili olduğu için ücretsiz onarmıştı. Ücretli onarımda bayağı güzel kazık yeniyor. Bir problem çıktığı zaman aslında en güzeli elden geldiğince kendi imkanlarınla çözmek. Burda birçok bilgili insan var, onlar seni yönlendirecektir.
Erdem Er6n'in çok güzelmiş, güle güle kullan. GPR'ını satmak durumunda kaldığına üzülüyorum fakat ihtiyaç bu, umarım en kısa zamanda satılır.
Astral Sen ne yapmışsın böyle Runner'a. Vallahi bravo, iyi işçilik. Seni cepten aradım birkaç kez, mesaj da attım, cevap gelmedi. Numaran mı değişti? Çarşıların en azından birinde buluşsak diyorum.
Bu arada arkadaşlar, Giannelli komple egzosum geldi. Bir set Michelin Pilot Activ lastikleri de aldım. İkisi de arkadaşta duruyor. Şimdi geri dönüp bunları motoruma takmayı iple çekiyorum. Ekstra olarak NGK iridyum buji + Motul 710 motor yağı + 10/40 şanzıman yağı değişimiyle beklentim bayağı yüksek. Sonuçları burdan yazarım.
Herkes kendine çok iyi baksın, görüşmek üzere.