TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Geçmiş olsun, nasıl oldu ?

abi gidiş geliş yolda hızlı bi şekilde gidiyordum (bu konuda yalan söyleyemem hızlıydım..) sağa doğru viraj vardı adam benim sağ tarafıma park etmek amacıyla direk karşımdan geliyordu bende elimden geldiğince kurtarmaya çalıştım ama herif durunca ön çamurluktan başlayarak arkaya kadar sildim arabayı..
arabanın ön çamurluğu 2 kapısı jant kapakları dağıldı.
motorunda egzosu borusuyla koptu arka fren parçalandı motor bloğu hasarlı ama kırık değil ön takım yamuk kafa granaj far gitti dahası vardır ama tam göremedim motoru.
bana gelınce sağ ayağım arabayla motor arasına sıkıştı ayak baş parmağım ve onun yanındakı parmağın tırnakları çıktı ama kopmadı en ufak iki parmak kırık ve bol bol ezik..

motorun arabanın içindeki resmi..

murat kardeşim geçmiş olsun üzüldüm hem sana hem motora daha yeni toplamıştın ya umarım bir an önce iyileşirsin çok geçmiş olsun

cok büyük gecmiş olsun kardeşim herşeyden önce can sagligi inşallah bu son kazan olur:rendeer:

tşkler arkadaşlar..:rendeer:
son olacak zaten artık motora binmem ben kolay kolay.. zaten bahane arıyodum tam oldu.. aydın usta arabanın ve motorun resimlerini yolladı...

Son düzenleme:
walla gecmıs olsun murat kanka .ama o hızlı wurmaya motor ıyı dayanmıs kopmamıs patlamamıs şasesi we blogu falan

:silent:hey apachecıler nerdesınız ya gelsenıze suraya:silent:

Son düzenleme:
kaza yaptım arkadaşlar şuan yatıyorum sağ ayağmda 2 parmağım kırık durumda ve tırnaklarım yerlerınden çıkmış sızlıyo bacağım motor baya kötü durumda sanırım.

geçmiş olsun muro allah beterinden saklasın acil şifalar

baya bi sert girmişsin be muro verilmiş sadakan varmış

Son düzenleme:
motor bloğu baya hasarlı ama çatlamamış nasıl olduysa kaza ciddi gerçekten ama nasıl bu kadar kolay kurtuldum anlamadım ayakkabım bile patlamış ve ayakkabımda kırmızı boya var arabanın boyası çıkmış

şuan iyiyim şükür hakan abi (sakinşeytan) geldi dün misafirim oldu muhabbet ettik baya sanırım motoru o alacak benden..

Murat bugün motoru gördüm Aydın ustanın yerinde. Harbiden sağlam girmişsin ve iyi kurtulmuşsun valla. Verilmiş sadakan varmış. Tekrardan geçmiş olsun.

Sakin Şeytan bak Aydın motor 160cc ye yükseltiyormuş apacheleri belki seni biraz keser.

Allah beterinden cümlemizi korusun......

Çok büyük geçmiş olsun tabiki bu arada.

Son düzenleme:
kanka muro 160 lık ne zaman gelecekmıs sor bakem bı aydın ustaya parcaları geldıne gore :mrgreen:

çok teşekkürler.... :rendeer:
soru var mı :mrgreen:

kanka muro 160 lık ne zaman gelecekmıs sor bakem bı aydın ustaya parcaları geldıne gore :mrgreen:

dostum o belli değil ya :cyclopsan

bugün arkadaşımın biri Aydın ustaya gitmiş bi Apache kullanıcısının motoruna 160 cc takmışlar..
sonuç;
oldukça fazla bir güç oldukça fazla kuvvet....
çok fena bi uygulama olmuş düzde hiç zorlanmadan 130-135 km hıza çıkmış galiba söylenenler gibi 17-18 hp gibi bi güce sahip debriyajla oynamadan sadece gaz vererek tekere kalkıyormuş ve İstanbulda olanlar bilirler otosan rampası denilen bi yol var Altunzade'ye gelmeden önce avrupa yakasına giden D-100 karayolu.. neyse çok uzattım 120 km ile çıkmış orda bi çok motor 90-100 km hızla çıkabiliyor en fazla..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar