beyler bu apache ye yazlık kaç kaç yağ konuyor yarın geliyor apachem yarın topac açarım uyku yok bana bugün
Çok sıcak bir bölgede yaşamıyorsan yaz da kış da 10/40w 4T yağ koyabilirsin.
Eğer akdeniz, ege gibi sıcak yerlerdeysen kışın 10/40w 4T, yazın 4T olan yağlardan daha kalın bir yağ da koyabilirsin.
Yazın çok sıcakta yağın çok fazla incelmesini engellemek için 10/40w yağdan daha kalın bir yağ kullanılabilir ama dediğim gibi bölgeye göre değişiklik gösterebilir.
sakinseytan;
Dişli modifikasyonun nedir ve kalkıştan serilikten düşme oluyormu yazıver bende modifikasyona gidebilirim.
Biraz her halükarda farkedecektir. Yalnız, özellikle tek biniyorsan bu çok etki etmez.
Tabi, bu 13 ten 14 e fark ederken 13 ten 15 e daha fazla fark edecektir.
Önceki motorumda ben de yapmıştım ama o zaman tek biniyordum, şu anki motorumda genelde eşimle bindiğimde o yola başvurmuyorum pek.
Ama bu yaz deneyebilirim 14 dişliyi. Uzun yola giderken vibrasyonun azalması yönünden katkısı olacaktır.
110 a çıkınca üstüne çıkmak için motoru zorlamak gerekiyor devir saati redline da dolaşıyor hoşuma gitmiyor
yag 10 40 15 40 15 50 mobıl sasma asla mobılden
Elimizde olsa şaşmayacaz mobilden de her yerde bulunmuyor meret, Pluton'da üretilip Dünya'ya dağıttıklarından dolayı büyük hipermarketler vs.vs. bulmak imkansız gibi bişi :queen: