TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

demekkı rtr 160 da gelcekkkk :D :flower::joker:::dalga::::pulp::::deliir::::coool::::surprise::asker::::biggrinn::haapppy:::sefereee
ooo MURO senı goren cennetlık yaw nerelerdesın sen :d

burdayım laa nerde olcam :mrgreen:
o daha tam belli değil belkide 160 gelmez ama parçaları gelmeye başladı aydın motor bu işe el attı ben gidip inceledim resim çektim bi görün sizde..

150 cc olan silindirle farklarını karşılaştırmak için ikisini birlikte çektim ilk göze çarpan tabiki piston yuvasının oldukça geniş olması.

ve rtr160 modelinin aynaları da gelmiş oldukça şık ve gösterişli duruyor.

yakında başka parçalarda gelecekmiş sanırım..

ya o piston bizim motor gövdesine uyarmı?fiyatı nedir sordun mu.ya o parcalar geldiyse kendiside yakında gelir.hurranciye fotoları bizimle paylaştıgın için saol

ya o piston bizim motor gövdesine uyarmı?fiyatı nedir sordun mu.ya o parcalar geldiyse kendiside yakında gelir.hurranciye fotoları bizimle paylaştıgın için saol

ne demek abi amacım yardımcı olmak.. fiyat konusunda bi cevap alamadım daha aydın usta dükkanda değildi ben gittiğimde..
motorun diğer parçaları kabaca aynı sanırım yani krank falan aynı dediler herhalde vites dişlileri de aynıdır kanımca.

ne demek abi amacım yardımcı olmak.. fiyat konusunda bi cevap alamadım daha aydın usta dükkanda değildi ben gittiğimde..
motorun diğer parçaları kabaca aynı sanırım yani krank falan aynı dediler herhalde vites dişlileri de aynıdır kanımca.

vala aklım gitti süper olur ben hep motorumu digerlerinden farklı yapmaya çalışmışımdır her konuda öleyimya bilgisayarım bile bi acayip:D vala ne bilim sen yap bi hele

vala aklım gitti süper olur ben hep motorumu digerlerinden farklı yapmaya çalışmışımdır her konuda öleyimya bilgisayarım bile bi acayip:D vala ne bilim sen yap bi hele

sen onu bunu birakta ön dişliyi küçült motor kalkmiyo ya stop ettirdim:queen::queen:2. denemede anca kalkti:queen::queen:

slm arkadaşlar rtr 160 ın tüm modellerini inceledim kiminde arka disk kiminde normal bağzı modellerdede deponun altında grenaj var bağzılarında yok tabi enjeksiyonlu olup karbiratörlü olanda var acaba tr e hangisi gelecek mrk etmekteyim

yahu 150 lik var zaten be mübarek firma 160 lık yapıcağına yapsana şu motoru 200 yada 250 lik:pr: elalem motor görsün bari çok bi uçurum fark beklemeyin bence 160 lık tan..

yahu 150 lik var zaten be mübarek firma 160 lık yapıcağına yapsana şu motoru 200 yada 250 lik:pr: elalem motor görsün bari çok bi uçurum fark beklemeyin bence 160 lık tan..

ustam sadece 160 cc değil ki bildiğim kadarıyla 17 18 hp güç üretiyor tork ve sıkıştırma oranları fazla yani kısaca cbf 250 alacağına rtr 160 al hem daha az yakar:cat:

yaw ben e mail cektım tws sıtesıne gelcek dedı adamlar ya bu sene 6 ayda yada 2010 un basında dedı adamlar

moralinizi bozmak gibi olmasın ama ben 2 senedir hem siteye mesaj attım hem aydın motora sordum, 2senedir gelecek, en son geçen sene motor fuarına kesin gelecek dediler, bak o zamandan beri bile 1 seneyi geçti, yok flame geldi gelecek yok rtr160 geldi gelecek, şimdi de yok 2009. 6 ayı, olmadı 2010 başı, yada 2010 motor fuarı :) sırf bunlar beni soğutmaya yetti bu motordan :p

sen onu bunu birakta ön dişliyi küçült motor kalkmiyo ya stop ettirdim:queen::queen:2. denemede anca kalkti:queen::queen:

ya olm sen acemiysen ben napim hhaha harbi sen nasıl istop ettirdin motoru ya :S ya 14 dişli alcam denicem abi hoşuma gideni devamlı kullanıcam

bunun 250 ligi cıksa varya manyak olur kim bilir nasıl gider adamlar cc nin tüm gücünü kullanıyo 150cc motor sanki patlıcakmış gibi oluyo bazen:D

ustam sadece 160 cc değil ki bildiğim kadarıyla 17 18 hp güç üretiyor tork ve sıkıştırma oranları fazla yani kısaca cbf 250 alacağına rtr 160 al hem daha az yakar:cat:

ya bazen cbf 250 yemi geçsem diyom otobanda 150cc az geliyo su 160 cc fark edermi acaba?

Motorumu çok seviyorum :cherry:

bende ama daha fazla güç istiyorum nolcak:pr:

Son düzenleme:
Gelmezzzzzz.Ne flame gelir nede 160rtr....Bu tip motorlar piyasayı altüst eder.Bajaj ın 180-200-220 lik modelleri var.tvs yle rakip.onlarda gelmez.Çünki piyasa satış servis özellikle yedek parça devleri desteklemez.honda yamaha piyasaya hakimken......Birileri engel olur.Anca çerezler gelir.Biz 3.dünya ülkesi olma yolunda ilerliyoruz...........Şu an piyasalarda para kıt.Kimse gerçekten adam gibi bir motoru getirtmek için riske girmez.Anca kalitesi düşük ve maliyeti az malları yurdum insanına iki katı paraya kakalama yolunda ilerlerler vede bunu başarırlar.:queen::queen::queen:Bizde ağlanacak halimize güleriz.Ve en enteresanı da hız sınırı 80 km iken sırf 120-130-150-200-300 yapıyor diye bu motorlar alınıyor.tse hız sınırlarında habersiz............

ya olm sen acemiysen ben napim hhaha harbi sen nasıl istop ettirdin motoru ya :S ya 14 dişli alcam denicem abi hoşuma gideni devamlı kullanıcam

bunun 250 ligi cıksa varya manyak olur kim bilir nasıl gider adamlar cc nin tüm gücünü kullanıyo 150cc motor sanki patlıcakmış gibi oluyo bazen:D

ya bazen cbf 250 yemi geçsem diyom otobanda 150cc az geliyo su 160 cc fark edermi acaba?

bende ama daha fazla güç istiyorum nolcak:pr:

abi inş deneme fırsatım olurda hep beraber görürüz ama ben baya iyi bi performans bekliyorum.

ewet 17 18 hp ıyı bı performans saglar buna emınım enjeksıyonuda ıcıne koyarsak serilık baya ıyı olcaktır

kaza yaptım arkadaşlar şuan yatıyorum sağ ayağmda 2 parmağım kırık durumda ve tırnaklarım yerlerınden çıkmış sızlıyo bacağım motor baya kötü durumda sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar