mavi renk çok yakışmış.
kazasız belasız güvenli sürüşler.
maviden daha güzeL bi renk varmıki
mavi renk çok yakışmış.
kazasız belasız güvenli sürüşler.
ya seda şu senin oglanın bi kız arkadaşı yokmu çiftleştirsek belki bizede bişiler çıkar :queen:
para var huzur var :queen::queen:
ya seda şu senin oglanın bi kız arkadaşı yokmu çiftleştirsek belki bizede bişiler çıkar :queen:
maviden daha güzeL bi renk varmıkisiyah mavi uyuşmuş guzel bır makıne ıyı gunlerde kazasız belasız kullanırsın ınsallah...
belkim ikiz falan olur el bebe gül bebe büyütürüz :queen::queen::queen:
Allah kazasız belasız keyifli sürüşler nasip etsin
Tebrik ediyorum f 'cim.Valla bi dakikalığınada olsa düşündüm acaba diye.(acaba=anlarsınız).Süper olmuşManet konusuna gelince mavi olsun f ' cim.Bir de farların üstüne camın hemen altına aynı mavi tonlarında V şeklinde bir stikır yaptırırsan bence müthiş olur.
Erkek f kullanıcıları F ' DAŞ,bayan f ullanıcıları F' CİM kullanıyorum.
Acaba:yav ne güzel olmuş makine deyip bizde mi bulaşsak....
şimdi sedacım cbr 125 de tamam kabulüzama şöle bişi var bunlar 4üz 6ız falan yapsında cbrları satar bi damızlık f daha alırız diyordum :queen:
halis abi senin bmw yede böle bişiler yapalım ne dersin :queen:
mayıs ayı geliyor şimdi f ler aragaz çekmeye başladımı bilki çiftleşme dönemleri :queen:
şimdi sedacım cbr 125 de tamam kabulüzama şöle bişi var bunlar 4üz 6ız falan yapsında cbrları satar bi damızlık f daha alırız diyordum :queen:
halis abi senin bmw yede böle bişiler yapalım ne dersin :queen:
mayıs ayı geliyor şimdi f ler aragaz çekmeye başladımı bilki çiftleşme dönemleri :queen:
morrigan, bacım neresi dökülecek? Bebek gibi motor allasen. Bak at, avrat, kilo üçlemesinin at bölümünde izinsiz gezinmektesin. Küstüm küseceğim. Elim kulağımda bak ::lac::