İşte benim AŞKIM!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ılgın_88 çok teşekkür ederim :wiinkk:

para var huzur var :queen::queen:

Yok be abi. Benzin parası için işe girdik, para bende ne gezer :p

ya seda şu senin oglanın bi kız arkadaşı yokmu çiftleştirsek belki bizede bişiler çıkar :queen:

Erhan, Bobi mi len bu? :cherry:

maviden daha güzeL bi renk varmıki :) siyah mavi uyuşmuş guzel bır makıne ıyı gunlerde kazasız belasız kullanırsın ınsallah...

Evett evett bencede yokk :mrgreen: Çok teşekkürler :cat:

belkim ikiz falan olur el bebe gül bebe büyütürüz :queen::queen::queen:

CBR 125 yumurtlatma ümidiniz var gibi sanki :queen:

Dikkat ettimde bütün kız arkadaşlarım mavi delisi.. Ben mi garip siz mi ? :mrgreen:

tubis çevren garip demekki. Sende o çevrenin ortasında olduğuna göre sende garipsin :queen:

Tebrik ediyorum f 'cim.Valla bi dakikalığınada olsa düşündüm acaba diye.(acaba=anlarsınız).Süper olmuşManet konusuna gelince mavi olsun f ' cim.Bir de farların üstüne camın hemen altına aynı mavi tonlarında V şeklinde bir stikır yaptırırsan bence müthiş olur.

Son düzenleme:
Allah kazasız belasız keyifli sürüşler nasip etsin

Teşekkür ederim. Hepimize kazasız belasız sürüşler nasip etsin..

Tebrik ediyorum f 'cim.Valla bi dakikalığınada olsa düşündüm acaba diye.(acaba=anlarsınız).Süper olmuşManet konusuna gelince mavi olsun f ' cim.Bir de farların üstüne camın hemen altına aynı mavi tonlarında V şeklinde bir stikır yaptırırsan bence müthiş olur.

Ben bu mesajı anlamadım. Ne "F'cim" i anladım, ne acabayı anladım...

Erkek f kullanıcıları F ' DAŞ,bayan f ullanıcıları F' CİM kullanıyorum.
Acaba:yav ne güzel olmuş makine deyip bizde mi bulaşsak....

şimdi sedacım cbr 125 de tamam kabulüz :D ama şöle bişi var bunlar 4üz 6ız falan yapsında cbrları satar bi damızlık f daha alırız diyordum :queen:

halis abi senin bmw yede böle bişiler yapalım ne dersin :queen:

mayıs ayı geliyor şimdi f ler aragaz çekmeye başladımı bilki çiftleşme dönemleri :queen:

Erkek f kullanıcıları F ' DAŞ,bayan f ullanıcıları F' CİM kullanıyorum.
Acaba:yav ne güzel olmuş makine deyip bizde mi bulaşsak....

:) Temam şimdi anladım. Bence kesinlikle bulaş. Ne de olsa sınırı sen koyuyorsun. Birkaç bişeyi bile değiştirsen makinanı kişiselleştirmiş oluyorsun. Hele bir de beğenildi mi bambaşka bir haz. Tavsiye ederim hatta yardım da ederim :cat:

şimdi sedacım cbr 125 de tamam kabulüz :D ama şöle bişi var bunlar 4üz 6ız falan yapsında cbrları satar bi damızlık f daha alırız diyordum :queen:

mayıs ayı geliyor şimdi f ler aragaz çekmeye başladımı bilki çiftleşme dönemleri :queen:

Erhan bence sen Adonis'le uğraşacağına Almura'ya hayırlı bir kısmet bul. Secereli 800GS yavruları, F yavrularından daha çok eder. :queen:

Hey allaam beni de kendine benzettin haaa :flower:

canım ben şimdi nerdne bulacam ona damızlık :D piyasada çok bulunan bişide deilki anacım :D
bak sende de iyi teoriler ürüyo bunları senle masaya yatırıp hesap yapalım :queen:
bak yavrularını satınca sanada iyi para kalacak manettir takozdur çelik hortumlardır vb. hepsini aradan çıkarırız :cherry:

Sade ve güzel detaylar katmışsın 600 F'e :cat: Eline sağlık kazasız,bol keyifli sürüşler :bounce:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

benimki kimseye pas vermiyor almura cok dikbaşlı bir kız o yüzden kimseyi beyenmiyor :queen::queen:ne bmw gs ne f ler istedi begenmedievde kalcak böyle giderse :queen::queen:

çok güzel motorun var maşallah diyorum herşey çok güzel yakışmış ..fakat manet deyince aklıma geldi bece birde silikon elcik al ...tam uyumlu olur..bir fikir..!!:)

süper motorun var
ben de bugnü üye oldum bu siteye
bir kaç gündür üye olmadan bakıyordum ama sanırım motorla ilgili herşey mevcut burda
umarım hayırlısı olur
motruna nazar değmesin
iyi ve rahat yolculuklar dilerim
inşallah bir gün bizim de böyle motorumuz olur
saygılar

morrigan, bacım neresi dökülecek? Bebek gibi motor allasen. Bak at, avrat, kilo üçlemesinin at bölümünde izinsiz gezinmektesin. Küstüm küseceğim. Elim kulağımda bak ::lac::

Ha iyi hatırlattın çok kküülo almışsın da bu aralar::151::

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar