[M.T. İstanbul] Avcılar Sahilde Mangal Vaarrr 19 NİSAN PAZAR

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaaaa bune ya bende dondum ama boş dondum bosu bosuna 60km caner senı cıkcıklıyorum ya mangal dedıgın 5te baslayıp 8de bıtermı yaaa cık cık cık gercekten

buluşma güzel ve eglenceliydi.
emegi geçenlere teşekkürler..
çekilen resimleri ayrı bi topicte bekleriz :)
saygılar

Forumdan Uzaklaştırıldı
caner duy sesimi gelecen bu topıge

selam millet mangaldan sonra bütün arkadaşlar bendeydi 35 kısıydıler şimdi gittiler...
daha yoldadır hepsssi birazdan ufak ufak damlarlar...

Forumdan Uzaklaştırıldı
abı sana lafım yok ben sana 7de cıkacagımı solemıstım ama ben sana ne dedıım kac gundur bı harıta koy dedım ıskı dedın ıskıye geldık gerısı fos saten ıskıden sonra 30dk dolastık en son lunaparktan cıktık....

gözünü seveyim msn de tarif ettim tmm dedin luna park ın arka tarafı zaten ne diyim bilmiyorum ki!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
walla bıse deme bana sucuk borcun var en yakın zamanda bıde hava kararınca bıtmıcek bı bulusma !

buluşmayı bitirme konusunda bişi diyemem ama sucuk kurban olsun sana hallederiz :) ilhan a da çok teşekkürler bu arada valla üzüldüm ama elimden gelen bişi yoktu yani yoldaydık

Forumdan Uzaklaştırıldı
nese problem deıl artık saten herhalde b.düzü-avcılar trafıgını gormedın 3kısı geldım b.düzünden avcılara ılhan ben ve artcım yusuf yusuf daha motorda 3-4gun olmus o arabaların arasından gecerken yusuf durtukledı durdu

nese problem deıl artık saten herhalde b.düzü-avcılar trafıgını gormedın 3kısı geldım b.düzünden avcılara ılhan ben ve artcım yusuf yusuf daha motorda 3-4gun olmus o arabaların arasından gecerken yusuf durtukledı durdu

tmm uzatmayalım ama şunu bil bak SEN HAKLISIN ama BİZDE HAKLIYIZ kardeşim hayırlısı olsun diyip geçelim :rendeer:

süper bi buluşmaydı saat 17 00 dan 21 00 a kadar sürdü sonrasında bahçeşehirde çay içtik 00:00 a kadar gayet iyiydi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar