2. Çan Motosiklet Severler Pilav Günü 10 Mayıs Pazar

emre geliyorsa kesin geliyorum.birde halat alıcam tabi.benım motor bozulursa ceker beni.işi ne dimi.

Bu arada grup oyle fenaki.yemin ediyorum yılın eglencesi olur.Umarım bir sorun cıkmaz.Ve sizin gibi guzel insanlar ile guzel bir eglence yasarız.

Son düzenleme:
dur bakalım pazar bi yatıralım masaya bu kunuyu arkadaşlar çadır meselesini falan :)

İstanbul MT hazırlıklara başlamış ::haapppy::rendeer:

@safak112
Ustam bende de zat var. Bursa'ya ve diğer illere gruptan kopmadan rahatça gittik . Herhangi bir sorun olmadı. Ama artçın varsa işler değişiyor.::xcrying:

arkadaşlar arabalı vapurla seyehat ettinten sonra yaklaşık 14:30 gibi bandırmada olacağız. basmak isteyen önden gidebilir.ben diğer arkadaşlarla birlikte arkadan geleceğim.
tahmini 2 saat sonra 16:30 gibi çan vardığımızda yerleşke bölgesine çadır kurup eğlenceye başlıyacağız.
pazar günü için bir aksilik çıkmazsa şehitlik gezisi düşünülüyor.

arkadaşlar arabalı vapurla seyehat ettinten sonra yaklaşık 14:30 gibi bandırmada olacağız. basmak isteyen önden gidebilir.ben diğer arkadaşlarla birlikte arkadan geleceğim.
tahmini 2 saat sonra 16:30 gibi çan vardığımızda yerleşke bölgesine çadır kurup eğlenceye başlıyacağız.

Biz sizleri orada karşılayacağız, sağ salim gelin yeter bizlere :)

İstanbul MT hazırlıklara başlamış ::haapppy::rendeer:

@safak112
Ustam bende de zat var. Bursa'ya ve diğer illere gruptan kopmadan rahatça gittik . Herhangi bir sorun olmadı. Ama artçın varsa işler değişiyor.::xcrying:

valla içim su serptin.Dilaver valla dusuk cc motorların dostusun yemın edıyorum.Sen olduktan sonra sırtımız yere gelmez.:rendeer:

valla içim su serptin.Dilaver valla dusuk cc motorların dostusun yemın edıyorum.Sen olduktan sonra sırtımız yere gelmez.:rendeer:

Ne demek usta. sizler gelin hele ben anlatayım size bu motorlarla neler yaptığımızı, zat profesörü olduk burada:mrgreen: Hatta şöyle bir örnek vereyim. Geçen seneki organizasyona benim 50cc mondi ile gitmiştim.:mrgreen:

emre geliyorsa kesin geliyorum.birde halat alıcam tabi.benım motor bozulursa ceker beni.işi ne dimi.

Bu arada grup oyle fenaki.yemin ediyorum yılın eglencesi olur.Umarım bir sorun cıkmaz.Ve sizin gibi guzel insanlar ile guzel bir eglence yasarız.

kardeşim benim duruma göre şuan kestiremiyorum gelmeyi istiyorum ama kısmet :pale:

Dilaver ustam, pazar gün ki organizasyondan sonra, şehitlik gezisi için vaktiniz kısıtlı ve yorucu olabilir. Çünkü şehitliklerin tamamını gezmek isterseniz, neredeyse tüm gününüzü alabiliyor.

balıkesir - balya - can 121 km

bursa - can 212 km

canakkale balaban ustunden 67 km

canakkale - biga - can 128 km

biga - can 30 km

edirne - can 272 km

edremit - hanlar - can 90 km

ezine - can 75 km

istanbul - feribotla bandırma - can 107 km

lapseki - can 90 km

tekirdag - can 200 km

bandırma - can 105 km

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla yt_servan yani Dilaverin bahsettiği yolculuk şekli gayet güzel.. yenikapıdan feribot ile bandırma, oradan 100KM motor sürüşü ve Çan muhteşem gözüküyor.. çadırımı taşıyacak bir motor bulabilir isem o motorun artcısını ben alabilirim... çadırı ve tuluumu ss te taşımak zor olur malum :queen: çadırı ve tulumu verip artcıyı alabilirim yani :rendeer:

Pazar günü şehitlik geziside muhteşemmmm olurhep görmek istiyorum oraları,, şehitlikleri, siperlikleri vb vb vb yerleriiiii

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar