gelmeyi çok isterdim muto,kayınbabam ve kayınvalidem geldi birbuçuk yıldan beri ilk kez,bırakıp gelmem çok ayıp olur.ale:
Geçen yıl katılmış, yeni dostlar edinmiş,güzel bir gezi yapmıştık.Çan'lı arkadaşlar güzel bir organizasyon yapmışlardı.Bu yıl da başarılı olacaklarına eminim.Havran Motor Dostları inşallah bu yıl da katılacak.Görüşmek dileğiyle.
sosyal imkanlar mevcut daha fazla ihtiyaclar icin sehir merkezine 5 dk mesafede detay bilgi davetiyenin altındaki linklerde mevcuttur ayrıca iletisim bilgileri de vardır ilginiz icin tesekkurler insallah o vakitte gorusup tanısmak niyetiyle/dilegiyle...istanbul mt olarak şimdilik 9 motor 16 kişi varız tabi bir aksilik çıkmazsa başka gidecekler varsa özelden mesajlaşabiliriz.
güzergah olarak tekirdağ ecebat üzerinden gitmeyi düşünüyoruz. umarım çadır kurmak için gerekli sosyal imkanlar vardır
Çan lı arkadaşlara İst da yaşayan Biga lı hemşehriniz olarak selamlar,inşallah bir mani çıkmazda aranızda olurum,memleket burnumda tütüyor.
Çan lı arkadaşlara İst da yaşayan Biga lı hemşehriniz olarak selamlar,inşallah bir mani çıkmazda aranızda olurum,memleket burnumda tütüyor.
otarihlerde çanakkale yakınlarında olursam bende gelirim,nasılsa yeni motoruda aldık artık yollar bizi bekler.
otarihlerde çanakkale yakınlarında olursam bende gelirim,nasılsa yeni motoruda aldık artık yollar bizi bekler.
bende gelmek istiyorumale:
nie gelemiorsun Cadı?
ayırca SS makineler için yollar uygun mudur? artçı flan aldıkmı arkaya yollarda motoru parçalamayız dimi???
nie gelemiorsun Cadı?
ayırca SS makineler için yollar uygun mudur? artçı flan aldıkmı arkaya yollarda motoru parçalamayız dimi???
uygun uygun :cat: valla kesin bişey dememekle beraber kaşıntım oldugunu söyleyebilirim :mrgreen:
istanbul-mt den benide ekleyin lütfen geelecekler listesine, Allah izin verirse gelmek istiyorum... muhteşem olucaktır.. ama anketli bi başlık açılsa daha iyi olmaz mı??
dua ediorm inş gelebilirimişim çıkmazsa
![]()
bende gelmek istiyorumale:
nie gelemiorsun Cadı?
uygun uygun :cat: valla kesin bişey dememekle beraber kaşıntım oldugunu söyleyebilirim :mrgreen: