2. Çan Motosiklet Severler Pilav Günü 10 Mayıs Pazar

valla yt_servan yani Dilaverin bahsettiği yolculuk şekli gayet güzel.. yenikapıdan feribot ile bandırma, oradan 100KM motor sürüşü ve Çan muhteşem gözüküyor.. çadırımı taşıyacak bir motor bulabilir isem o motorun artcısını ben alabilirim... çadırı ve tuluumu ss te taşımak zor olur malum :queen: çadırı ve tulumu verip artcıyı alabilirim yani :rendeer:

Pazar günü şehitlik geziside muhteşemmmm olurhep görmek istiyorum oraları,, şehitlikleri, siperlikleri vb vb vb yerleriiiii

tüm eşyalarımızı taşıycacak bir araç ayarlandı... sanırım artcıda buldun :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tüm eşyalarımızı taşıycacak bir araç ayarlandı... sanırım artcıda buldun :queen:

gercekten mi sölüyorsun? benden ağır olmayan ss deneyimi olmuş her kişiyi arkama alabilirim.. çünkü garipce gezisinde bosnak_semko kardeşim testesteronlarımı ezdi sağolsun :queen::queen:

kaç kilosun? kaç km.lik ss deneyimi arıyosun? artcına hayat sigortası yapıyomusun? yemek+yol sanamı ait :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
kaç kilosun? kaç km.lik ss deneyimi arıyosun? artcına hayat sigortası yapıyomusun? yemek+yol sanamı ait :p

65 kiloyum yol bana ait, daha önce ss e bi kere binmiş olsun yeter. neyle karşı karşıya olduğunu bilsin yaneeeee:)))

AYRICA YER YOK NE DEMEK???:pr::pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
12:30 yenikapı-bandırma feribotunda yer yok gercekten!!! 7:30 dakine bnsek nolur? şehitliğide ctesi günü gezmiş oluruz???

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
7.30 da yok kı 7.00 de var:((((((((((((((((((

abı sensız olmaz kı zaten ayarlada gel

pardon 7:00 ama bence binilebilir hatta daha güzel olur,, feribotta kahvaltı, şehitlikte öğlen yemeğği, çanda akşam eğlencesi :queen: ctesi
12:30dan snraki 18:30 ama ondada yer yok. ctesi çıkıyoruz yola...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar