2. Çan Motosiklet Severler Pilav Günü 10 Mayıs Pazar

Yaparız diyorsanız ben size göndereyim iki tane şambrel. Bir de böyle deneyin bea :mrgreen:

Özer bak Faruk da gelecek hem ta nerelerden gelecek. :)

Arkadaslar bende katılmak istiyorum.Pazar günü toplandıgmızda Dilaver ile konusmustuk.Bende 150 zat var.Sımdı bu motorla o yolu nasıl bıtırıcem onu dusunuyorum.cunku yaptıgı hız bellı.Bır grup ıcıne gırıp onlarıda yavaslatmak ıstemıyorum acıkcası.Bir cozum yolu arıyorum ınsallah katılabılırım.

Arkadaslar bende katılmak istiyorum.Pazar günü toplandıgmızda Dilaver ile konusmustuk.Bende 150 zat var.Sımdı bu motorla o yolu nasıl bıtırıcem onu dusunuyorum.cunku yaptıgı hız bellı.Bır grup ıcıne gırıp onlarıda yavaslatmak ıstemıyorum acıkcası.Bir cozum yolu arıyorum ınsallah katılabılırım.

şafak grubu ikiye bölmek istiyorum. şehirler arası yolda hem çok fazla motor kaza riskini arttırır. hemde yüksek cc yada ss motorları hareret basar. onlar önden gidip çadır kuracaklar karavanayı hazırlayacaklar.

şafak grubu ikiye bölmek istiyorum. şehirler arası yolda hem çok fazla motor kaza riskini arttırır. hemde yüksek cc yada ss motorları hareret basar. onlar önden gidip çadır kuracaklar karavanayı hazırlayacaklar.

Acaba scooter ıle baska katılacak olan varmı.Mesela Gürkan Abi gelirmi?

Acaba scooter ıle baska katılacak olan varmı.Mesela Gürkan Abi gelirmi?

istanbul mt kesin olmamakla birlikte liste aynen söyledir
- yt_servan (dilaver)
- A.Y.F.E.R
- Cadı
- Oğlum ve ben
- Korkut250
- E-M-R-E
- ilker&burçin
- iloş
- erdem8690
- GKN ve tayfası

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar