Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar ewe getırmek dışında daha 1 kere bıle surmek nasıp olmayan motorum bir kez daha suremeden gitti uygun bi fiyata gpz 500 almısdım ama bı kac masrafı wardı dewırdaım komuru(suyun yaga karısmasını engelleyen hacat) elektrık tesısatı ws dewırdaım komurunu buldum ta gıttım sakaryadan aldım geldım sonra taktırmak ıcın ankaradakı en meshur motor usdalarından bırı olan hızır usdaya goturdum elektrıkde sorun wardı 3 4 km boyunca ittim 190 kg motoru sonra hızır usdadan aldıgım cewap bu ''ugrasamam baskasına gotur'' dedım usda etme eyleme nasıl goturuyum buraya zor getırdım barı elektrıgıne bı bak calısdır ewe goturuyum '' işim war urasamam'' sonra motor bı hafta acıkda yattı yagmuru iice yedi az once işden erken cıkdım dedım bı anadola atıyım aldıgım kısıye goturuyum o taksın oda 25 30 km uzakta sonra ordakı bı oto elektırıkcıden rıca ettım allah razı olsun kırmadı baktı calıstırdı motoru ama dedı motora su karısıosa 25 km gıtmez bende tmm dedım ew goturuyum barı kullandıgı en buyuk makına tıtan olan bırı olarak hayatımda boyle zewk yasadıgımkı hatırlamıorum o 3 km boyunca hayatımın en zewklı anlarını yasadım sesı hala kulagımda cınlıo sona ewe 1 km kala motor titreyerek calısmaya basladı ewe 300 m kala cısssssssssssssssssssssssss die bi ses
attım kendımı motorun usdunden bi baktım ust kapaktan kopukler cıkıodu motor durdu her tarafından sular akıo bu nedemek yaktıkmı yanı motoru
20 lıralık parcayı takmadılar belkı 15 30 dakka surcektı motordan olduk
( nedir bu arkadaslar yardım edın lutfen motor tekrar toplanabılırmı