[istanbul mt]bir garip köy garipçe'ye yol alıyoruz ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydııınnnn... :) Cemcim sanada günaydın... :mrgreen:

Bak bitiyo bu hasret,
Az kaldı sabret... :queen:

ben daha demin bayrampaşadan emirgana kdr sahil turu attım gecen avşaya gittim 400km fln yaptım ne bilim ya gezi dedigin 100km fln olur ben motorcuyum turist degil vaktimin cogunu restorantta degil motor üstünde gecirmek isterim

ben daha demin bayrampaşadan emirgana kdr sahil turu attım gecen avşaya gittim 400km fln yaptım ne bilim ya gezi dedigin 100km fln olur ben motorcuyum turist degil vaktimin cogunu restorantta degil motor üstünde gecirmek isterim

dostum günde 600 700 km yaparsan eğer sedat_57 nickli arkadaş ile iletişime geç alper gönderdi benide çıkın gidin kastamonuya kadar :cat:

ahanda bende geldim millet güünaydın herkeslere :D
bu uzun yol mevzusuna bende katılıyorum fakat motorların hepsi aynı hacimde olmadığı zaman :( çok kötü oluyo arkadaş onuda düşün yani :)
biri gazlayıp gidiyo biride yırtınıyo yakalıcam diye (ne gerek varsa:))

70km\h le gitmekden sıkıldım arkadaş :(

dostum günde 600 700 km yaparsan eğer sedat_57 nickli arkadaş ile iletişime geç alper gönderdi benide çıkın gidin kastamonuya kadar :cat:

sedat mı haha en son sucuk gezisine buz gidi havada o cagırdı diye gittim ama o gelmedi satışa geldim benim km me kimse dayanamaz ben motor blogu yarılmış motorla tekirdaga gitmiştim gezide arkadaşlara ayıp olmasın die gizli gizli yag ekliyodum motora ey gidi ne günlerdi

sedat mı haha en son sucuk gezisine buz gidi havada o cagırdı diye gittim ama o gelmedi satışa geldim benim km me kimse dayanamaz ben motor blogu yarılmış motorla tekirdaga gitmiştim gezide arkadaşlara ayıp olmasın die gizli gizli yag ekliyodum motora ey gidi ne günlerdi

niye gelmesin gelir sen benım dedıgımı söyle...

o da adam arıyor uzun yol yapacak geçen hafta düzceye gitti geldi 440km...

bu uzun yol mevzusuna bende katılıyorum fakat motorların hepsi aynı hacimde olmadığı zaman :( çok kötü oluyo arkadaş onuda düşün yani :)

ewet oda ayrı mesele bi gün tekirdag gezisinde benim scuteri satmıştı arkadaşlar ya biz biraz basıcaz burda ayrılalım demişlerdi :D dicek bişi bulamamıştım sende ara ara basar ara ara yavaşlarsın be:)

günaydın turgay abi :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar