[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
günaydın sevgili dostlarım.havanın güzel olduğu bu günde,hepinize hayırlı işler,bol kazançlar dilerim.

pazar günü hava

herkese günaydın

pazar günü teker çevirecekler için hava durumu :

hava parçalı bulutlu (bulut oranı %43), sıcaklık 22 derece, rüzgar kueyden haif olacak.

kazasız sürüşler bol fotolar.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Günaydın arkadaşlar,herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,

akşam ademdeyiz demiiiiiiiii

Günaydın arkadaşlar,herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,

akşam ademdeyiz demiiiiiiiii
abi demiiiiiiii- simi var yav sen geriye dönük okumuyormusun :pr: :wiinkk: :rendeer:

AKŞAM MENDERESTEYİZ ARKADAŞLAR, SAAT 19:00 CİVARINDAN SONRA DAMLAMAYA BAŞLARIZ :)
cümleten günaydın :rendeer:
motorunu yıkamak isteyen menderes adasına gelebilir bora abiyle 12 civarına kadar orada olacağız...bye bye :bounce:

ben gelemiyeceğim herhalde malum ekonomik kıriz.cüzdanda boş.gelsem mesafe uzun,ayrıca evde çoçuklara ders yaptıracağım.ayrıca belim ağrıyor fizik tedavi için çamur banyosuda yaptırmam lazım.birde akşam vardiyada var.var oğlu var.isteseniz daha yazabilirim.:queen::queen:

Sen negüzel bahaneler üretiyorsun adaşım :mrgreen: yengemden hiç bahsetmityorsun :p birde bazı yandaşlar bulmuşsun kendine yavaş yavaş sana benzemeye başlamışlar, onlardan hiç beklemezdim :pr:

Neyse adaşam akşam tatlıyı al, gelde konuşalım :cat: tabi yengemden izin alabilirsen :mrgreen:

sanki taş geldi,allahtan kaskım başımda acımadiki acımadıkiiii

Herkese iyi akşamlar,bugün hastaneydi vergi dairesi,muayene istasyonu derken akşam ettik neler olmuş neler,

Şahin kardeşim başın sağolsun allah geride kalanlara sabır versin,yapabileceğimiz ne varsa söylemen yeter,

Converter01 yarın akşam adnan menderese sağlam gel ozaman kuyruğun çoook uzun ancak keseriz...:p

Alonevirgin hoşgeldin,kendinden biraz bahset diyecem de herkes demiş ama sende tık yok,yarın akşam adnan menderesi takip et motorları görürsün gelirkende sana zahmet madoya uğrayıver seni özlemişler:phavuç dilimi olsun lütfen:)gelirsen tanışırız

Nan iso R1 falan anlamam eğer alıp gelirsen arkasına deve bağlaman lazım yazın hatırlarsan kuzu çevirecektin tadı hala damağımızda, yesek hani diyoruz artıkın

Latif bende R1 yok ama F16 var olmamı daha hızlı hemde

Abime bak ya tatlıların hepsi feda olsun. akşam ekibi toplar gelirim.

günaydın :D evet benim yeniden hortladım :D abilerim bir motor almaya karar verdim kawaaki zzzr 600 2006 model sizce nasıl?
ZZR600.jpg

thezzr6002.jpg

Son düzenleme:
Günaydın millet, herkese saygılar sevgiler.

@agokce Teşekkürler dostum. Dikkate alacağım.

@azgurbuz Zafer hocam akşama gel görüşelim.

@jönysf Model güzel de motor ne durumda?

Görüşmek üzere. Yolunuz açık olsun.

abi makina 2006 model 7850 km de siyah renk. darbe, boya, çatlak, patlak yok üzerinde arrow carbon egzoz var. fiyatı 11 bin tl. birde satarken çok zorlanırmıyım sezon bitiminde ?

@jönysf Motorun sahibinin adını biliyormusun? Motor galeride mi yoksa kişi mi satıyor? Motoru kontrol ettirdin mi?

Piyasa fiyatlarını iyi kontrol et ikinci elde düşme oldu. Sezon sonu dediğin son bahar ayları ise evet satarken zorlanabilirsin.

jönysf,hoşgeldin uzun zaman oldu görüşmeyeli,motoru satmak içinmi alıcaksın binmek içinmi,bineceksen niye satıyorsun,satmak için alıcaksan başka ticaretle uğraş elinde kalır,ama keyif yapacaksan makine cillop gibi seni üzmez gibi duruyor yinede motor konusunda tecrübeli muzaffer abimizin de fikrini alırsan iyi olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar