orhan kardes bende hıc sorun yasamdan acılıyor sanmıyorum bır sorunoldunu herzamn yaptıgım gbı yaptım bırdaha bakarsan sevınrım
Tamam simdi acildi biraz once forum'da sanirim bir sikinti oldu onun icin goruntulememis olabiliriz.
Tamam simdi acildi biraz once forum'da sanirim bir sikinti oldu onun icin goruntulememis olabiliriz.
---------------:fftp::
:fftp:: bende dün gece forumdaydım saat 3.30 gibi foruma bişey oldu hiş bir şekilde foruma giremedim bunu sebebini bilen varmı arkadaşlar
Koray'ın dediği gibi yollarda dikkatli olun arkadaşlar. Derbici, resimler açıldı bugün sonunda, güzel pozlar, teşekkürler.
Gruba yeni katılan arkadaşlar var, hepsinin hangi şehirde olduklarını takip edemedim ben. Umarım herkes İstanbul'dadır. Çünkü aylar sonra ilk geleneksel gezimizin ilanını gururla yazıyorum :bounce:
GELENEKSEL GPR TOPLANTISI 2009/1
Tarih : 31 Mayıs, Pazar
Saat : 09:30
Buluşma yeri : 4. Levent Metro durağı
Gezi Programı : Çoktan seçmeli (Durusu, Ağva, Şile, Çatalca, Maşukiye, Rumeli Feneri) :cherry:
Katılanlar :
1. Orhanko - Orhan
2. Koromako - Koray
Yapılacak gezi programına göre buluşma noktası başka bir yere alınabilir veya Anadolu yakasında da ayrıca bir buluşma noktası yapılabilir. Gezi programı olarak ne yapalım sizce? Durusu güzel olabilir.