Suzuki GSX-R 1000 ve GSX-R 1300 Hayabusa

Merhabalar,
Belirttiğim 2 model arasında sıfırlarında (bana göre saçma) bir fiyat farkı var.
GSX-R 1000, Hayabusadan daha pahalı. Ben hayabusa alacağım sıfır ama neden 1000lik suzuki daha pahalı?
Kararımı değiştirmelimiyim ?
Teşekürler

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Merhabalar,
Belirttiğim 2 model arasında sıfırlarında (bana göre saçma) bir fiyat farkı var.
GSX-R 1000, Hayabusadan daha pahalı. Ben hayabusa alacağım sıfır ama neden 1000lik suzuki daha pahalı?
Teşekürler

Birisi yaris motoru.
Dogal olarak pahali.:)

Merhabalar,
Teşekürler

cbr 125'ten sonra, hayabusa'mı düşünüyorsun?

Birde Hayabusa hakkında Sport touring diyenler var... Benim bildiğim safkan ss.

Yani sonuç olarak GSX-R 1000 yarış motoru olduğu içinmi daha pahalı ?

hayabusa, gsx-r1000'e gore daha agırdır 2 teker arası mesafesi daha uzundur. dolayısıyla hayabusa sahip oldugu motor gücü ile ve yapılan modifikasyonlarla anca drag motoru olur.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bu yarış işi bakış açısına bağlı, kime göre yarış neye göre yarış nerde yarış neyle yarış...

Şöyle bir düşününce 150cc kullanan kuryeler bile birbiriyle yarışıyor, kanunsuz katagorisiz diyebiliriz ama yarış değil diyemeyiz.

Onçüüün hem pahalı hem havalı hemde yarışılabilecek bir motor aranıyorsa goldwing en uygunu.:p

Bu yarış işi bakış açısına bağlı, kime göre yarış neye göre yarış nerde yarış neyle yarış...

Şöyle bir düşününce 150cc kullanan kuryeler bile birbiriyle yarışıyor, kanunsuz katagorisiz diyebiliriz ama yarış değil diyemeyiz.

Onçüüün hem pahalı hem havalı hemde yarışılabilecek bir motor aranıyorsa goldwing en uygunu.:p

Goldwing şehir içinde düşündüğümüz araca göre çok şişman kalıyor... Şehir içi kullanımın 7 günün 5 günü olacağı için biraz daha küçük ve o emsalde bir motor arıyoruz. Hayabusa alacağım bu gidişle.

Sorumun cevabını net olmamakla birlikte aldım. :)
Teşekürler ilgilenen herkese...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Suzuki GSX-R 1000 :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar