[istanbul mt]bir garip köy garipçe'ye yol alıyoruz ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyi akşam lar arkadaş lar avrupa yakası buluşma yeri değiştimi ya.dolma bahceydi

iyi akşam lar arkadaş lar avrupa yakası buluşma yeri değiştimi ya.dolma bahceydi

pazar günü sahil kalabalık olucağını düşündük onun için maslak yönünden gidecehiz birde leven ten katılacak arkadaş lar ve karşıdan gelen arkadaşlar için uygun görüldü sorun teşkil etmez heralde sana

Son düzenleme:
abi niye ole diyon önceden inönü stadının karşısında toplanılacak tı .bak ben bugun gördum bp yiii nezaman değiştiki.gerçi benim için daha iyi dahay yakın

abi niye ole diyon önceden inönü stadının karşısında toplanılacak tı .bak ben bugun gördum bp yiii nezaman değiştiki.gerçi benim için daha iyi dahay yakın

takılıyorum ya bende şimdi gördüm değiştirmişler :wiinkk: güzergah o yol üzerinde olduğu için dolmabahçe ters oluyodu bide karşıdan gelen arkadaşlar olacağı için...

evet ama akadar kişiyi o bp alırmı onu bilmiyorum yol kenarında ki değilmi.biraz ufak gibi ama hadi gelsede hep beraber bi dolaşsak ya

selam millet :)

levent bp yi bi tarif edermisiniz bana size zahmet ??

çok basit kardeş zincirli kuyudan maslak tarafına giderken etiler girişinde hemen yokl kenarı

Son düzenleme:
evet ama akadar kişiyi o bp alırmı onu bilmiyorum yol kenarında ki değilmi.biraz ufak gibi ama hadi gelsede hep beraber bi dolaşsak ya

çok basit kardeş zincirli kuyudan maslak tarafına giderken etiler girişinde hemen yokl kenarı

oky :cat:

E-M-R-E hah hah ha be emre abi :) naber nasılsın

iyi canerim sen nasılsın ? inanmıcaksın 10bin bakımından bu yana servise girmedim bu bi devrim :mrgreen: 14bin oldu bu hafta sonu bi gidicem artık arayı açmayalım :wiinkk:

iyi canerim sen nasılsın ? inanmıcaksın 10bin bakımından bu yana servise girmedim bu bi devrim :mrgreen: 14bin oldu bu hafta sonu bi gidicem artık arayı açmayalım :wiinkk:

MAAŞALLAH :wiinkk: ne mutlu sana servisin önünden geçerken şöyle :bounce: güzel bir bakış atıyorsundur :)

iyi akşamlar gürkan abi bende birazdan vadiye geçicem :) K.V.Pusu geçen dikkatimi çekti diyorum ne bu aşk meşk e girdi pembe dizi ye cevirmesinler falan bi aktım yönetmen değişmiş bayan olmuş :):)

iyi akşamlar gürkan abi bende birazdan vadiye geçicem :) K.V.Pusu geçen dikkatimi çekti diyorum ne bu aşk meşk e girdi pembe dizi ye cevirmesinler falan bi aktım yönetmen değişmiş bayan olmuş :):)

evet ya pusu gitti brezilya aşk dizilerine cevirdiler

aleykum selam korkut hoşgeldin

Son düzenleme:
Aslında gelip sizlerle tanışmak çok isterim ama istanbul korkutuyor biraz beni :(

bursa tarafından gelen arkadaşlarla irtibata geçersen yalnız gelmeiş olursun arkadaşım :rendeer:

haklısın güzergahta terslik vardı dolma bahçede buluşup beşiktaş maslak yapmak kulagı ters tutmak gibi oldu. böylesi sanırım hekes için daha uygun olucak hee söylemeden geçemiycem ana sayfadaki değişikliklere gösterdiğin dikkat için ayrıca teşekkürler.....

kırmızı kırmızı yazdıgım uyarıları görmeyen arkadaşlara selam olsun :bounce: :p:p:p

selam millet :)

levent bp yi bi tarif edermisiniz bana size zahmet ??

bak yukarıda link varcanercim tıklarsan güzergahıda net olarak görmüş olursun :wiinkk:

hogeldin :rendeer:

rica ederim .hem böyle daha iyi oldu bana da yaklaşmış oldu.ama bir sorun var eger burada kiherkez gelirse orası bizi alırmı birde tam cadde uzeri sorun teşkil etmesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar