AGiLiTy City ' me KaVuŞTuM...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun Allah tekerını duz bastırsın

Bende bir Kymco Agility City hayranı olarak kesinlikle doğru seçim diyorum. Hem motorun görselliği açısından, hem kalitesi, fiyat performans dengesi açısından gerçekten çok güzel. Bende birkaç kez binme fırsatı bulduğum bu scooter'ı seçmenizden dolayı mutlu oldum. Kazasız, belasız, sürüşler diliyorum. Ayrıca arkaya da bir çanta alma zamanı geldi. Malum önümüz yaz arkaya havlu, terlik, güneş kremi koymak gerekecek. :mrgreen:

Bende bir Kymco Agility City hayranı olarak kesinlikle doğru seçim diyorum. Hem motorun görselliği açısından, hem kalitesi, fiyat performans dengesi açısından gerçekten çok güzel. Bende birkaç kez binme fırsatı bulduğum bu scooter'ı seçmenizden dolayı mutlu oldum. Kazasız, belasız, sürüşler diliyorum. Ayrıca arkaya da bir çanta alma zamanı geldi. Malum önümüz yaz arkaya havlu, terlik, güneş kremi koymak gerekecek. :mrgreen:

:queen: :queen: :queen: :queen: çantayı koyucaz inşallah deniz,güneş kum bizi bekler :p

hayırLı oLsun..ŞekiL bi şeye benziyor..pLakayıda ayrı beğendim(FB)..:p..İi günlerde kuLLan..

Evet yavaş yavaş bişeyler yapmaya başladım,600km yi devirdik çok şükür sıkıntı yok...jantlarıma beyaz şeritleri de bu haftasonu çektirdim sanırım güzel oldu... :)

p4050002.jpg

p4050004.jpg

p4050007.jpg

p4050010n.jpg

kingmon 30 nikli arkadaşımızdan alıntıdır aslı varmı?

Vibrasyon konusuna gelince benim yazlıkta bi tane kymco var.1 saat gezdiğim zaman ellerim avuçlarım titreşimden uyuşuyo.Motordan indiğim zaman dizlerim tutmuyo yürümekte zorluk çekiyorum.Şimdi CBF250 ile 3 gündür günde 2-3 saat geziyorum.Hiç bir problem yok.5 saat üstünden inmesem yine de rahatsız edici bir durum olmaz.Tabiki sakin kullanıyorum.Şehir içinde devirli kullanımda iş

yaklaşık 5 saat hiç inmeden kullandım motorumu ne elim uyuştu ne bacaklarım...YORUMSUZUM ...

CBA

Alp şeritler güzel ne kelime bomba olmuş..Tahmin edebiliyodum böyle bi sonuç çıkacağını
Allah kaza bela vermesin kardeş..Süper gözüküyor motorun..:):)
Özel mesajın geldi oraya yazmadım buraya yazayım dedim :):)

Of Of Of eline sağlık süper olmuş beyaz şerit anca bu kadar yakışır bir motosiklete :)

CBA

valla öyle bi ara bende beyaz çektirmiştim ama alp'nki kadar güzel olmamıştı söktüm kırmızı yaptım

@CBA,çok saol arkadaşım ismini bilmiyorum kusura bakma :) seninde beyaz güzel durmuş ama kırmızı daha çok yakışmış...bide nazar boncuğu takıcam hep unutuyorum walla :)

@ruckerpark,sanada çok tşk ederim arkadaşım...:)

bi de arka plakalığın altına damalı bayrak kapladım bi kaç yere daha kaplamayı düşünüyorum aynalara istiyodum çok zor olurmuş,bakalım...:)

p4050019u.jpg

Son düzenleme:

CBA

ismim Cem...
Dama dediğini şu kuyruk altındaki küçük çamurluğamı yapacaksın.. Güzel olabilir denemekte faya var..Ayrıca o folyolarla kaplayamayacağın yer yok gibi bişey çoğu yere fön makinasıyla uyguladınmı olur.. :):)

evet aynen oraya kapladım resim ekledim şimdi sen yazmışsın...:)

bakıcam işte sadeliğini çok bozmadan abartmadan bişiler yapmayı düşünüyorum da uğraşacak yer ve zaman lazım... Memnun oldum bu arada Cem :)

damalar başka motorlara gitmez ama seninkine süper uyum gösterir bence yap dama işini :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar