Suzuki Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Selamlar arkadaşlar aradan bir yıl geçti sanırım sabrettim sabrettim sabrettim ve tabiki para biriktirdim ve ehliyet aldım:)ve bir motor alıyorum artık,başlangıç içinde ikinci el bir burgman an 400 düşünüyorum.Ancak başlangıç için uygunmudur ondan emin değilim aydınlatırmısınız beni?hiç tecrübem yok sayılır.Sıkı durun yakında aranızda olacağım:)

selam arkadaşlar uzun zamandır yeni işimin verdiği yoğunluktan toplantılarada gelemedim formada yazamadım bu arada bi çılgınlık yapıp 2005 zx10r aldım gencleşmeye karar verdiğimden olsa gerek:)

burgman dostları ben de bir tane aldım,2005 an 400,oldukca temiz sayılır..
hedefim,insallah seneye an 650 ye gecmek,bu arada bu ilk motorum,hafta sonu saglık muaynemi bile oldum,bu ay sonuna dogru yazılı mayısta da umarım ehliyetimi almıs olacagım..
soracagım cok sey olacak,yavas yavas..hepinize merhaba..

burgman dostları ben de bir tane aldım,2005 an 400,oldukca temiz sayılır..
hedefim,insallah seneye an 650 ye gecmek,bu arada bu ilk motorum,hafta sonu saglık muaynemi bile oldum,bu ay sonuna dogru yazılı mayısta da umarım ehliyetimi almıs olacagım..
soracagım cok sey olacak,yavas yavas..hepinize merhaba..

Hoşgeldiniz. Alanlara ve alacak olanlara şimdiden hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim.

selam arkadaşlar uzun zamandır yeni işimin verdiği yoğunluktan toplantılarada gelemedim formada yazamadım bu arada bi çılgınlık yapıp 2005 zx10r aldım gencleşmeye karar verdiğimden olsa gerek:)

aman savaşım dikkatli kullan.:rendeer: facebookta gördüm resimlerini. ALLAH kaza bela vermesin..

Cümleten merhaba. Siz burgman kullanıcılarına bir şey danışmak istiyorum. Fiyatı benim için uygun olan, 2. el Burgman an 400 buldum, 2000 model, 25bin de motor. Görünürde temiz kazası yok, eğer ciddi bir arızası yok ise 2000 model burgman 9 sene sonra alınırmı? 25 bin bu motor için düşük bir kilometre midir? Ne dersiniz? Şimdiden teşekkürler.

Cümleten merhaba. Siz burgman kullanıcılarına bir şey danışmak istiyorum. Fiyatı benim için uygun olan, 2. el Burgman an 400 buldum, 2000 model, 25bin de motor. Görünürde temiz kazası yok, eğer ciddi bir arızası yok ise 2000 model burgman 9 sene sonra alınırmı? 25 bin bu motor için düşük bir kilometre midir? Ne dersiniz? Şimdiden teşekkürler.

EYER FİYATI UYGUNSA ALINACAK BİR MOTOR BENDE 2004 VAR 50.000KM.DE 25.000KM.ORJİNALSE ÇOK İYİ FİYAT NEY ?

5bin ama bana 4bine bırakırmış :silent:

4 bin temiz bir 2000 model için uygun ama kilometre orjinal ve makina temizse mutlaka yetkili servise baktır alırken burgman çok keyifli bir motordur
ben benimkini 6 bine verdim varsa paran 2004 al derim bu sitede satan bir arkadaş var motoruda süper temiz adı deniz

4 bin temiz bir 2000 model için uygun ama kilometre orjinal ve makina temizse mutlaka yetkili servise baktır alırken burgman çok keyifli bir motordur
ben benimkini 6 bine verdim varsa paran 2004 al derim bu sitede satan bir arkadaş var motoruda süper temiz adı deniz

zaten almaya karar verdiğimde baktırıcam servise 2000 model eski ama suzuki kaliteli motor olduğundan sorun olmaz diye düşünüyorum. 2004 almak var birde ama 6bin benim için çok büyük para :) Teşekkürler..

birazdaha biriktirip 2003 ve üzeri bir model almanı tavsiye ederim. 2003 ve üzeri modeller enjenksiyonlu olduğu için yakın olarakda çok daha ekonomik, görünüş ve rahatlık olarakda daha güzelller.

birazdaha biriktirip 2003 ve üzeri bir model almanı tavsiye ederim. 2003 ve üzeri modeller enjenksiyonlu olduğu için yakın olarakda çok daha ekonomik, görünüş ve rahatlık olarakda daha güzelller.

hepsi dandik bu burgmanların :p:p
Şu profilindeki burgmanı silsene kardeşim, satmadınmı motoru sattın...zengin görünsün diye ne 2 motor yazıyon bilen var bilmeyen var :queen::queen:

ama bu fiyata düşük km'li burgman yok :pale:

5.500 e kadar çıkarsan ortahalli bir burgman alabilirsin gibime geliyor. tabi çok dikkatli olmakta gerekli...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar