[MT-İstanbul]Cruiser İstanbul Buluşma 04.04.2009

kankavi;
4 nisanda aöf sınavları var. bi çok arkadaş bu sınavlara katılıcak malesef (bende :p) onun için sabah yola çıkan arkadaşlar haricinde birde ögleden sonra katılacak arkadfaşlar için ikinci bir ayarlama yapıyo :wiinkk:

millet ben ipin ucunu kaçırdım geziden önce bi tanışma toplantısı yapılacaktı yapıldı mı? sonracımına sınav mınav bişilerden bahsediliyo ne sınavıdır? bi de son söz olarak arka koltuk beni bozmaz, rahatıma çok önem vermem diyen olursa artçı alabilirim.
sevgiler saygılar vs vs....

selam kankavi yoktun bir süredir :)
tanışmatoplantısı yapmadık ama fuarda yine iki arkadaşla tanışma fırsatı bulduk.
ayın 4. ünde gidiyoruz kısmetse :)
kendini henüz eklemmemişsin daha :)

bu arada öğleden sonra gelecek arkadaşların ikinci bir gurup oluşturmaları gerekiyor

ikinci grup buluşma noktaları aynı kalıp anadolu yakasındaki arkadaşlarımız saat 12.30-13.00 gibi buluşabilirler bence. Avrupa yakasındaki arkadaşlarda yine saat13.30 gibi salı pazarının orda buluşabilirler ve şileye bize doğru yol alabililer...şilede herkez toplanmış olur :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet arkadaslar su sınavı olanlar olarak bi karar versek artık dimi ama..:mrgreen:

arkadaşlar ne yazıkki aöf sınavı sebebiyle bende katılamayacağım. size kazasız belasız iyi eğlenceler rüzgarınız bol olsun :) :)

Acaba daha sonraki bir haftaya erteleseniz katılım daha cok olabilirmi:wiinkk:

bencede bi sonraki hafta katılım daha çok olur

arkadaşlar bu sene işim dolayısıyla fazlaca müsait olucam gibi,gezileri kaçırmak istemiyorum ama daha öncede toplu gezileere katılmadım,benim seyhanla yollara düşüp arkanızdan yetişicem diye çırpınmıyim :pr:

şimdi nedir ertelemeksizin çıkıyor muyuz yola? cumartesi sabahı tek başıma kalmıyım sokaklarda:cyclopsan

ayın 4 ünde gidilecek arkadaşlar erteleme yapamayız malesef
gelmek isteyenler belirtilen tarih ve saatlerde buluşma noktalarından hareket edilecek :)

evet biraz sıkışık bir zaman olabilir ama sonuç olarak bu tarihe karar verdik bazı arkadaşlarımızla :)

katılmak isteyip katılamayan arkadaşlar öğleden sonra buluşup gelebilir...
Ya da başka bir gezide buluşuruz :) önemli olan gönüllerin bir olması :)

arkadaşlar bu sene işim dolayısıyla fazlaca müsait olucam gibi,gezileri kaçırmak istemiyorum ama daha öncede toplu gezileere katılmadım,benim seyhanla yollara düşüp arkanızdan yetişicem diye çırpınmıyim :pr:

Altımızda SS yok ki, fuara giderken 60 la sabitledik mesela :)

cumartesi akşamı alperin dükkanın açılışı var dönüşte oyun bozanlık yapmadan oraya gidelim alperi yalnız bırakmıyalım

arkadslar öğleden sonra katılmak isteğen yok mu ya tek basımamı gidicem:pale:

ben 12 den sonra katılıcam ama ben gebzedeyim :) gebzeden tatlı virajlarla dolu yemyeşil köy yollarından şileye geçicem :) :) hadi hemen hafta sonu gelsin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar