- Konu Yazar
Selam herkese,
Bu hafta sonu cumartesi (04.04.09) günü sitemiz moderatörlerinden organizatörümüz canımız ciğerimiz Alper_tim arkadaşımız yeni bir işyeri açarak çiğ köfte işine el atıcak
Kıllı elleriyle yoğurduğu köfte ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum ama 
Dostumuza hem destek vermek amaçlı hem ilk gününde yanında bulunma amaçlı hem de bir arada olup her zamanki gibi bir MT buluşması yapmak için Alper'in dükkanında buluşucaz, çiğköftelerimizi yicez, ayranlarımızı çaylarımızı içicez.
Çiğ köfteler tabiki MT ye özel indirimle olmakla beraber bol sohbet, gazlama, makara gırgır vs.. müessesenin hediyesi olucaktır:cherry:
Bi çoğunuz beni tanır , 3 senedir mt deyim ilk kez bi buluşma topici açıyorum, tabularımı yıktım Alper için
.. Bu buluşmada eminimki kalabalık olucaz hem güzel bi akşam geçireceğiz, hemde Alperin yanında olacağız.. Mekan bakırköydedir, saat 7 gibi olucak net adres ve saat 48 saat içinde yazılıcak, bilginize.. Kestane kebap acele cevap, gelmiyorum demek yasak, gelmek bedava
Haydi yazdırın isimleri bakim sırada :wiinkk:
Buluşma Yeri Alper_Tim ÇiğKöfte

Mekan haritası için tıklayın.
Buluşma Saati: 19:00
Buluşma Adresi: İstanbul cd. no:10 Bakırköy - İstanbul
Carousel'in caddesinde Nimet Abla gişesinin tam karşısı.
Bu hafta sonu cumartesi (04.04.09) günü sitemiz moderatörlerinden organizatörümüz canımız ciğerimiz Alper_tim arkadaşımız yeni bir işyeri açarak çiğ köfte işine el atıcak
Dostumuza hem destek vermek amaçlı hem ilk gününde yanında bulunma amaçlı hem de bir arada olup her zamanki gibi bir MT buluşması yapmak için Alper'in dükkanında buluşucaz, çiğköftelerimizi yicez, ayranlarımızı çaylarımızı içicez.
Çiğ köfteler tabiki MT ye özel indirimle olmakla beraber bol sohbet, gazlama, makara gırgır vs.. müessesenin hediyesi olucaktır:cherry:
Bi çoğunuz beni tanır , 3 senedir mt deyim ilk kez bi buluşma topici açıyorum, tabularımı yıktım Alper için
Haydi yazdırın isimleri bakim sırada :wiinkk:
Buluşma Yeri Alper_Tim ÇiğKöfte

Mekan haritası için tıklayın.
Buluşma Saati: 19:00
Buluşma Adresi: İstanbul cd. no:10 Bakırköy - İstanbul
Carousel'in caddesinde Nimet Abla gişesinin tam karşısı.