İstanbul MT- Alper çiğ köfte yaparsa nasıl olur? :p 4 Nisan Cumertesi

GKN

Selam herkese,
Bu hafta sonu cumartesi (04.04.09) günü sitemiz moderatörlerinden organizatörümüz canımız ciğerimiz Alper_tim arkadaşımız yeni bir işyeri açarak çiğ köfte işine el atıcak:p Kıllı elleriyle yoğurduğu köfte ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum ama :p

Dostumuza hem destek vermek amaçlı hem ilk gününde yanında bulunma amaçlı hem de bir arada olup her zamanki gibi bir MT buluşması yapmak için Alper'in dükkanında buluşucaz, çiğköftelerimizi yicez, ayranlarımızı çaylarımızı içicez.

Çiğ köfteler tabiki MT ye özel indirimle olmakla beraber bol sohbet, gazlama, makara gırgır vs.. müessesenin hediyesi olucaktır:cherry:

Bi çoğunuz beni tanır , 3 senedir mt deyim ilk kez bi buluşma topici açıyorum, tabularımı yıktım Alper için :p.. Bu buluşmada eminimki kalabalık olucaz hem güzel bi akşam geçireceğiz, hemde Alperin yanında olacağız.. Mekan bakırköydedir, saat 7 gibi olucak net adres ve saat 48 saat içinde yazılıcak, bilginize.. Kestane kebap acele cevap, gelmiyorum demek yasak, gelmek bedava:p

Haydi yazdırın isimleri bakim sırada :wiinkk:

Buluşma Yeri Alper_Tim ÇiğKöfte

Mekan haritası için tıklayın.

Buluşma Saati: 19:00
Buluşma Adresi: İstanbul cd. no:10 Bakırköy - İstanbul
Carousel'in caddesinde Nimet Abla gişesinin tam karşısı.

cigkoftebayiligicigkoft.jpg
cigkoftebayiligicigkoftc.jpg
cigkoftebayiligicigkoftf.jpg

bakalım alper zehirli çiğ köftelerle bizleri öldüre bilecekmi:thumleft::thumleft::thumleft:

Tabikide ordayım:))).... Bu arada alper abi hayırlı ugurlu olsun....

Son düzenleme:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Belkim gelirim kesin bişey söylemiş olmayım.:)

Hayırlı uğurlu olsun Alper, Allah pişmişini satmayıda nasip etsin amin.:p

GKN

Belkim gelirim kesin bişey söylemiş olmayım.:)

Hayırlı uğurlu olsun Alper, Allah pişmişini satmayıda nasip etsin amin.:p

arkadaşım oraya belki düğmesi koyduk dimi:p, ona bi tık atsana aç çok rakam bilinsin ki ona göre çiğköfte hazırlanıcak:wiinkk:

hayırlı olsun hele o gün bi gelsin ölmezsek ordayız

sen daha ölmesiin, 9 canın vardı 1 i gitti 8 kaldı :p

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Gelirim çiğköftede yerim, midye dolmada. :mrgreen: Stoklarını ona göre hazırlasın Alper :)

Ayrıca bu hafta MT ciğköfteye doyacak gibi gözüküyor. 05.04.09 tarihinde de Yakacık'ta Ayberk in çiğ köftecisinde kutlama var. 2 gün üstüste çiğköfte :)

aa buluşma varmış :p

Buluşma değil çiğköfte partisi bu:p kim Alperin elinden en fazla çiğköfte yiyecek :cherry:
Ödül daha sonra açıklanacak süpriz :wiinkk:

Son düzenleme:

GKN

Gelirim çiğköftede yerim, midye dolmada. :mrgreen: Stoklarını ona göre hazırlasın Alper :)

Ayrıca bu hafta MT ciğköfteye doayacak gibi gözüküyor. 05.04.09 tarihindede yakacıkta Ayberk in çiğ köftecisinde kutlama var. 2 gün üstüste çiğköfte :)

mayısta dimi ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
içinden kıl çıkmazsa süper olur walla :p
bende geliyim bari

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar