çay içmek isteyen arkadaşlar akşam üzeri salacaktayız

Salacak nere yaf... Durmadan karşı karşı :) Beşiktaşlımısınız nesiniz durmadan karşısınız :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende gelicem , bende gelicem:)

gunduz sıteye gıremedık bak cem abı gormedık acdıgın sayfayı ınsan bı alo derdı bana hıc mı gelmedık aklına ask olsun :salut:

Tanışmak lazım....

pek sohbet edemedik ama umarım yakın zamanda daha uzun sohbetlerimiz olur seni tanıdıgıma sevindim siyahatmaca :rendeer:

huu fotograflar nerde arkadaşlar .... üsküdarda çay içtikten sonra hızımızı alamayıp ayberke baskına gittik güzel bir buluşma oldu yine kerkese teşkkürler

Son düzenleme:
Asıl ben sizleri tanıdığıma çok sevindim..
Daha da uzun muhabbetlere tabii ki....

Yahu oldu mu bak kalkıp benim memlekete gitmişsiniz haberim yok şimdi okudum :cherry:
Gerçi başağrısı ve hastalıktan kalkıp gelemezdim ama olsun bi dahakine umarım sağlam olurum, haberim de olur da sizlerle tanışmaya bi çay içmeye gelirim artık derneğe :)

Yahu oldu mu bak kalkıp benim memlekete gitmişsiniz haberim yok şimdi okudum :cherry:
Gerçi başağrısı ve hastalıktan kalkıp gelemezdim ama olsun bi dahakine umarım sağlam olurum, haberim de olur da sizlerle tanışmaya bi çay içmeye gelirim artık derneğe :)

yaz geldi sık sık ineriz artık dernege bekleriz her zaman :wiinkk:
garipçedede tanışırız kısmetse :rendeer:

günaydın arkadaslar...

Guzel bir hafta gecmesını temenni edioyrum.Bu arada bizim resimler ne oldu yahu :D

bu arada kartal virajında bariyere patlıyordum resmen.patlak lastik ile viraj alınmıyor onu anladım:p

cadı tülin zileri cok sevmiş.garipceyi iple cekiyor.

Son düzenleme:
Uzun bır aradan sonra Aparat ve İloş sayesınde sızlerle bır araya gelmek cok guseldı.Evde oturmaktan bunalmıstım.Denız havası ve sızlerın muhabbetı ıyı geldı bana.Tabı arkadan Ayberk'ın cig kofteler ayrı bır guseldı.Herkese tesekkurler.Umarım en kısa zamanda ayaga kalkar ve motorum ıle yanınızda olurum.

Bu arada fotolar kımde?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar