çay içmek isteyen arkadaşlar akşam üzeri salacaktayız

valla benimde haberim yok hem onlar mecbri gelme gezme için değil fuar felan nedeniylee neyse yaa yakında açıyorum bi hamam topiği bende bekleriz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
canınız sağolsun ne demek başım gözüm üstüne :rendeer:

İşte budur :cat: :rendeer: Ismarlamış kadar oldun :mrgreen:
İşini biliyosun Cem :queen: Bu laftan sonra herkes sana ısmarlar di mi :mrgreen:

İşiniz gücünüz yemek ye ye nereye kadar ismi lazım partiyi bilem geçtiniz :queen:

İstanbulu ikiye bölen, cem abiyi anadoluya beni avrupaya hapseden zihniyete yazıklar olsun.Tabii ki gene gelemiyorum.Hepinize hoş sohbetler.

İstanbulu ikiye bölen, cem abiyi anadoluya beni avrupaya hapseden zihniyete yazıklar olsun.Tabii ki gene gelemiyorum.Hepinize hoş sohbetler.

:pale: keşke sen de gelebilseydin kitaplar gitti mi :)

onur al artık şu motorunu seni ve cici eşini aramızda daha sık görelim dimi ara fazla açılıyo haberin olsun :bounce:

:pale: keşke sen de gelebilseydin kitaplar gitti mi :)

Yok daha gitmedi.:pale: İngilizce seti cd'ye basıyorum da yoğunluktan biraz fazla zaman aldı.Bu hafta inşallah

onur al artık şu motorunu seni ve cici eşini aramızda daha sık görelim dimi ara fazla açılıyo haberin olsun :bounce:

Ya sorma abi.Herşeyi hallettim.Ehliyeti aldım.Şimdide şirket battı.Ama ahettim bir dahaki ay ck125 alıcam:) Bizde özledik sizi.

seni görmemek için bende motoru satıcam az kaldı :queen::queen:

Ne büyük sevgiymiş be.Gözlerim yaşardı:queen: Abi bu arada hediye edeceksen ben talibim:p

Son düzenleme:
Yok daha gitmedi.:pale: İngilizce seti cd'ye basıyorum da yoğunluktan biraz fazla zaman aldı.Bu hafta inşallah

Ya sorma abi.Herşeyi hallettim.Ehliyeti aldım.Şimdide şirket battı.Ama ahettim bir dahaki ay ck125 alıcam:) Bizde özledik sizi.

Ne büyük sevgiymiş be.Gözlerim yaşardı:queen: Abi bu arada hediye edeceksen ben talibim:p[/QUOTE

sorma o sevgi çok büğük :rendeer:

salacagın neresindesiniz.bende gelmeyi düşünüyorum.valla yeri söylemezseniz caddebostana gidicem.anında satarım tanımam valla:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar