çay içmek isteyen arkadaşlar akşam üzeri salacaktayız

arkadaşlar hava güzel seçimlerden dolayı yol yapma şansımız fazla yok dedimki üsküdar salacakta şöyle keyifli bir akşam çayı içelim dedim saat 17:30 itibariyle orada olacam salacak dernekteyim :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geliyoruz inş. :mrgreen:

arkadaşlar bende cadde sahile incem yarım saat te cadde de olurum. gelnleri bekliorm :D

yaaa bu ne dir biraz karşıyı bırakında ne güzel eskiden bi orda bi burda yapılırdı ama bu son zamanlar hep karşısı hep karşısı karşıda olan şeylerin aynısıda burda var dimi.... protesto ediyorum....motoru olan var olmayan var gelen var gelemeyen var mesala ben:):) artık burayada ilgi diyiyorum saygılarr:):):

ben ekmek parası derdindeyim... ne işim var çay'la kahveyle....

desemdeeeee.............

orda olmak isterdim:)

sizlere afiyet olsun,muhabbetiniz bol olsun....:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çaylar Cem 'den miş arkadaşlar bilen bilmeyene söylesin :queen:

yaaa bu ne dir biraz karşıyı bırakında ne güzel eskiden bi orda bi burda yapılırdı ama bu son zamanlar hep karşısı hep karşısı karşıda olan şeylerin aynısıda burda var dimi.... protesto ediyorum....motoru olan var olmayan var gelen var gelemeyen var mesala ben:):) artık burayada ilgi diyiyorum saygılarr:):):

ya burak bizim burası daha bi gezentimidir nedir :cherry: ya kaç haftadır karşılardayız yapma ne bayrampaşası kaldı ne floryası uyuma burak :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar