[istanbul mt]bir garip köy garipçe'ye yol alıyoruz ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cadı kartların siparişini verdim herkezi tanıyalım dimi iyi olur bu sefer değişik bişe düşünüyorum dur bakalım halledicez:)

o tarihte yoktu tabi pazartesi vardı yani sonraki gün ama bir hafta öncesine alındığı için cuma günü istanbulda olucam pazar günüde sizlerleyim :)

buna çok sevindim adını listede göremedim hala ama :wiinkk:

cadı kartların siparişini verdim herkezi tanıyalım dimi iyi olur bu sefer değişik bişe düşünüyorum dur bakalım halledicez:)

ne tür değişiklikler gürkan? teşekkürler bu arada güzel düşünmüşsün :rendeer:

çok kalabalık olacak çokkkk:cat:

evetttt :cherry:
umarım kazasız belasız gider geliriz herşey yolunda gider ve hepimiz için güzel bir gün olur :rendeer:

arkadaşlar gurup sürüşü kurallarını lütfen okuyun :rendeer:

cadı, bende kesin geliyorum eşimle birlikte, kalabalık güzel kazasız ve belasız bir gün olacak inşallah.

deli mavili de arkadaşıyla gelecek muhtemelen.

Son düzenleme:
Uyarın için teşekkür ederim bundan sonra olmaz :pale:

ben uyarılmıştımda ordan biliyorum bide kızmıştım sonra babaçi yassahh gardeşim yassahhh dedi bana :p

cadı, bende kesin geliyorum eşimle birlikte, kalabalık güzel kazasız ve belasız bir gün olacak inşallah.

deli mavili de arkadaşıyla gelecek muhtemelen.

güzel haber onuda uzun zamandır görmüyoduk özlemiştik :wiinkk:

toplu şürüşe muhtemelen bir çok arkadaşımız katılmıştır. katılmamış olanlarda mutlaka bu keyifli geziye uyum sağlayacaktır, topiğin başında gerekli açıklam ve uyarılar var arkadaşlarımız özveri gösteripte okurlarsa zorluk yaşayacaklarını zannetmiyorum.

ben uyarılmıştımda ordan biliyorum bide kızmıştım sonra babaçi yassahh gardeşim yassahhh dedi bana :p

güzel haber onuda uzun zamandır görmüyoduk özlemiştik :wiinkk:

evet uzun zamandır o da bende siteye girmiyorduk, geçen akşam evde otururken söyledim, ben gidiyorum geziye dedim dayanamaz ben gidince mutlaka peşime takılır kardeşim benim DELİ MAVİLİ

deli mavi başka o arkadaşımız kocaelinde oturuyor.

deli mavili (kemal bilekoğlu) benim bahsettiğim.

Son düzenleme:
buna çok sevindim adını listede göremedim hala ama :wiinkk:

ne tür değişiklikler gürkan? teşekkürler bu arada güzel düşünmüşsün :rendeer:

evetttt :cherry:
umarım kazasız belasız gider geliriz herşey yolunda gider ve hepimiz için güzel bir gün olur :rendeer:

arkadaşlar gurup sürüşü kurallarını lütfen okuyun :rendeer:

bu hafta cıksında örnek gözteririm sana inş kullalışlı bişe olsun diyorum her yerde her zaman tanıyalilelim birbirimizi:rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar