cadı kartların siparişini verdim herkezi tanıyalım dimi iyi olur bu sefer değişik bişe düşünüyorum dur bakalım halledicez
o tarihte yoktu tabi pazartesi vardı yani sonraki gün ama bir hafta öncesine alındığı için cuma günü istanbulda olucam pazar günüde sizlerleyim![]()
cadı kartların siparişini verdim herkezi tanıyalım dimi iyi olur bu sefer değişik bişe düşünüyorum dur bakalım halledicez![]()
çok kalabalık olacak çokkkk:cat:
buna çok sevindim adını listede göremedim hala ama :wiinkk:
Belli değil listesindeydim şuan gelicekler listesindeyim :cat:
küçük bir uyarı; sürekli koyu renk yazarsan modlardan uyarı alırsın haberin olsun :wiinkk:
cadı, bende kesin geliyorum eşimle birlikte, kalabalık güzel kazasız ve belasız bir gün olacak inşallah.
Uyarın için teşekkür ederim bundan sonra olmazale:
cadı, bende kesin geliyorum eşimle birlikte, kalabalık güzel kazasız ve belasız bir gün olacak inşallah.
deli mavili de arkadaşıyla gelecek muhtemelen.
ben uyarılmıştımda ordan biliyorum bide kızmıştım sonra babaçi yassahh gardeşim yassahhh dedi bana
güzel haber onuda uzun zamandır görmüyoduk özlemiştik :wiinkk:
evet uzun zamandır o da bende siteye girmiyorduk, geçen akşam evde otururken söyledim, ben gidiyorum geziye dedim dayanamaz ben gidince mutlaka peşime takılır kardeşim benim DELİ MAVİLİ
kocaelinden gelicek o zaman kendisi dimi:cat:
kocaelinden gelicek o zaman kendisi dimi:cat:
o deli mavi değilmiydi :silent:
deli mavi başka o arkadaşımız kocaelinde oturuyor.
deli mavili (kemal bilekoğlu) benim bahsettiğim.
buna çok sevindim adını listede göremedim hala ama :wiinkk:
ne tür değişiklikler gürkan? teşekkürler bu arada güzel düşünmüşsün :rendeer:
evetttt :cherry:
umarım kazasız belasız gider geliriz herşey yolunda gider ve hepimiz için güzel bir gün olur :rendeer:
arkadaşlar gurup sürüşü kurallarını lütfen okuyun :rendeer:
bu hafta cıksında örnek gözteririm sana inş kullalışlı bişe olsun diyorum her yerde her zaman tanıyalilelim birbirimizi:rendeer: