[Adana - MT]

Bugün kimsenin neşesi yerinde değil galiba :silent: Kimse birşey yazmıyor :pale:
Pazar günü içinde sadece bir teklif var. Bakalım kimler gelmek istiyor :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben zaten gelemiyorum,bir gün gelecek bu hasret bitecek herşey güzel olacak
tabi ozamana kadar ben bitmezssem

Günaydın dostlarım,akideşlerim, herkeşlere hayırlı işler bol kazançlar dilerim,

Günaydın Arkedeşler.....:mrgreen:
Bu pazar gelemiyoruz ailecek birarada olacağız (Anne, kardeş, yegen ve çocuklar) Başka bir pazar buluşmak üzere :cat:

sabah şerifleriniz hayrola adana mt

@CERREZCİ gördüm seni sobe çık nerelerdesin yahu hiç sesin soluğun çıkmıyor

ahmetim bırak allah aşkına kimseye davetiye vermek zorunda değiliz,tükan herkese açık bize tahammülü olmayana bizim hiç olmaz

sabah şerifleriniz hayrola adana mt

@CERREZCİ gördüm seni sobe çık nerelerdesin yahu hiç sesin soluğun çıkmıyor

Merhaba Ahmet buralardayım, son iki aydır işler oldukça yoğun, ama yinede siteye devamlı göz atıyorum yazamasam da..

ahmetim bırak allah aşkına kimseMye davetiye vermek zorunda değiliz,tükan herkese açık bize tahammülü olmayana bizim hiç olmaz

Merhaba Cengiz abi, hayırdır bir yanlışımız mı oldu.? İnşallah olmamıştır, üzülürüm. :pale:

Bu arada herkese Günaydın...

ha şöyle recebim,biraz sesin çıksın,bize ne yanlışın olabilirki seni bilmesek tanımasak neyse,özlettin kendini bir giriyorsun karabatak gibi sonra kayboluyorsun,işlerin iyidir inşallah malum kriz herkesi perişan etti,ne yaptın motorlanabildinmi

olmamı istemediğin kadar,sonra sen kendini genç mi zannediyorsun

ha şöyle recebim,biraz sesin çıksın,bize ne yanlışın olabilirki seni bilmesek tanımasak neyse,özlettin kendini bir giriyorsun karabatak gibi sonra kayboluyorsun,işlerin iyidir inşallah malum kriz herkesi perişan etti,ne yaptın motorlanabildinmi

Abi inanki son 3 aydır işler haddinden fazla yoğun. Sabah 7.00 işbaşı Akşam 22.00 - 23.00 paydos. Sizleri çok özledim, inşallah en kısa sürede yanınıza gelicem. Motor konusunda ise senin hondaya göz dikecektim ki sattığını haber aldım. :) Sağlık olsun. Görüşmek dileğiyle. Hoşçakalın..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar