Herşeyimi Veririmm!!!

seni şu anda çok iyi anlıyorum...
bir an önce motora binmek istiyorsun ama şuna inan makina olayı çok farklı 80 km üzeri ölüm tehlikesi istediğin kadar full koruma olsun...
bunları sana en başında sölememin nedeni kendini ve bizleri üzmemendir...

saol beni düşündüğünüz için bu söylediklerinizi kesinlikle motor alırken dikkate alacağım...peki cbr 125 ikinci elide cazip fiyatları var..o bana uygun mudur? yoksa hyo yada ybr125 cbf 150 den biri daha mı uygun?

çok kalıplıysan ki öyle diyorsun ybr filan sende biraz komik durabilir bence :)

en iyisi etrafta varsa bi yanına gidip bak burdan tarif işi zor :wiinkk: ama hyo nun küçük geleceğini sanmıyorum... :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bakın ben 18 yasındayım daha ehliyetim yok ve hiiç motor kullanmadım...ama inanılmaz bi tutku oldu bende daha kullanmadan...çook istiyorum bi motorumn olmasını...sizden yardım istiyorm bu kardeşinize yol gösterin ne yapam gerekiyo..nasıl ögrenirim nassl ehliyet alırım yada nasıl bi motorla başlamalym...hayalim scooter kullanmadan direk bi hyo 250 alıp onu yıllarca kulanmak.

herşeyini vermene gerek yok.. biraz para vermen yeterli.. ve vermek yerine al.. al ama akıl al...

sevindim buna..ehliyet değilde asıl sorun benim direk hyo 250 liyle başlamak istemem...motorun ağırlığı kalıbı bakımından sorun our mu bilmiyorum ama bendede kalıp var :):)

belli belli kalıplı çocuksun

Son düzenleme:
vala biraz öylle olack gibi duruyo..her motosiklet kullanıcısı gibi düşe kalka düşe kalka öğrenecz...işin zevki burda bence katılıyormusunuz bana??

hee.. cümleten katılıyoruz sana..

söyledklerin ve yasadıgın acı deneyim mantıklı davranmaya itiyor insanı,ama benim içimde o canavarla başlamak var...saçmalık diyeiblirsiniz belki ama benim tutkum bu

canavar? cavanar demek istedin herhalde..

Son düzenleme:
saol beni düşündüğünüz için bu söylediklerinizi kesinlikle motor alırken dikkate alacağım...peki cbr 125 ikinci elide cazip fiyatları var..o bana uygun mudur? yoksa hyo yada ybr125 cbf 150 den biri daha mı uygun?

kardeşim bak sanırım cc ye bakarak motorları karıştırıyosun cbr125 ile ybr 125 arasında çokca fark var bikere cbr125 süperspor katagorisinde ybr ise commuter diye geçer tarz farklılığı var hyo ile cbf arasındada aynı şekilde :cat:

önce tarzını belirle derim sonra modelleri ele :wiinkk:

cbr 125 aslında başlangıç motoru olarak ideal makina biraz cılız kalabilir ama ilk etapta tatmin edici bir performansı var...

vala abicim ben alırım full korumamı..böbrek koruması olsun omurilik olsun tam kask olsun.bilek korumalı çizme olsun..bu arada cbr 125 te çok güzel motora benziyo ama siz benden iyi bilirsiniz tabi..heyecanımı mazur görün motorun dış görünüşüne önem veriyorum ama performansıda onun kadr önemli tabi

evet bahsettiğin modellerin performansları ünlüdür.

vala boy 1,85 kilo 80 artık cbr125 yanımda nasıl durur bilmiyorum onu siz söyleyin:D

cbr 125 aslında başlangıç motoru olarak ideal makina biraz cılız kalabilir ama ilk etapta tatmin edici bir performansı var...

abicim canın sağ olsun bişey olmaz ben cevabımı alıyorum ztn

Son düzenleme:
cbr125 sana küçük kalır...
sen al hyonu ama eğitiminide almayı ihmal etme....
bide unutma tecrübesiz sürücü ne bilmediğini bilmeyendir...
kendine güvenip daha 5000 10000 km yi geçmeden ufak tefek yusuf yusuflar yaşamadan gaza gelik sıkma kolu. akıllı ol...

tamm abicim bu sene öss ye gircm kazanıp ankaraya gidersem bütün işleri orda halledrim..hyo muda alırım eğitimide korumalarıda...ohh miss.... ankada motor kullanmak için nasıl bi yer sizce?

tamm abicim bu sene öss ye gircm kazanıp ankaraya gidersem bütün işleri orda halledrim..hyo muda alırım eğitimide korumalarıda...ohh miss.... ankada motor kullanmak için nasıl bi yer sizce?

sana bağlı bilader uzaya da gitsen dikkat etmezsen patlicak bir krater bulursun merak etme...

güzel güzel :) trafiğe kapalı alanlar mevcut ama genel olarak ankara sürücüleri pek iyi sayılmaz :cherry:

ben o kapalı alanlarda sürmeyi öğrenirim işte:D sonrada yeterli olursam trafğe çıkrım.. muratta orda yardımcı olur bana artık..iki hyo gideriz yan yana:p

ben o kapalı alanlarda sürmeyi öğrenirim işte:D sonrada yeterli olursam trafğe çıkrım.. muratta orda yardımcı olur bana artık..iki hyo gideriz yan yana:p

sen bi ehliyeti makinayı alda onlar kolay :D

ama şimdiden forumda ki teknik bilgileri okumaya başlasan iyi olur :cat:

tabii öncelikli öss :cherry:

Son düzenleme:
hepsi hallolck görürsün:) saolun çok teşkkür ediyorum herkese!

Hyo 250 Alırsan Paranı Hep Motora Harcarsın Hatta Bazen Kalmayacağı Için Için Sıkılır çünkü Düşmeden öğrenmenin Ne Kadar Dikkat Edersen Et Imkanı Yok Yokuşu Var Yokuşta Stop Etmen Var Virajı Alamaman Var Mutlaka Düşeceksin Yani Ve Hyonun Granajı çatır çatır Kırılacak Bu Yüzden Emre Arkadaşıma Katılıyorum Ilk Olacaksa Gösterişten Biraz Uzak Dur Ve Koruma Demirleri Takılmış Bir Cbf 150 Al Derim Ben

sevgili espri kutusu motorun üzerine çıkmadan önce korumalarını giyseydin sadece onlar kirlenirdi...

artiti öncelikli korumalarını alman gerektiğini söylemeyi unuttuk sanırım....:bounce:

aslında mont kask felan evdeydi, ama ilk defa motorum olmuş hazır elimdeyken bi benilim dedik, onda da asfalta yapıştık:queen: ondan sonra inan 100m mesafeye giderken bile giyiyorum ekipmanlarımı:cat:

senin için konfor önemliyse cbf 150 al ama ki serilik dersen tvs apaçi tavsiye ederim sana

vala kadir benim için koruma demirinin olması ve kalıplı bi motor olması önemli...tam öğrendikten sonra performansına bakıp yeni bi tane alırım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar