Anaaaaaaaharbiden çağırmıyorsunuz siz benii yaaaaaaa neyse bizde gelmeyiz:farao:
ale:
Anaaaaaaaharbiden çağırmıyorsunuz siz benii yaaaaaaa neyse bizde gelmeyiz:farao:ale:
Anaaaaaaaharbiden çağırmıyorsunuz siz benii yaaaaaaa neyse bizde gelmeyiz:farao:ale:
nooluyo yaa korkut abii neiş kim diyor gelme diye yaa gel sensiz olurmu hiçç :rendeer:
carılmaya ne gerek var benı cagırdılarmı sende yuzsuzluk yap:queen:
gurkan abının dukkanına gıdılcek bu hafta da ona dıo:queen:
Yok Ablacığım bir tek sen düşündün sağolasın :rendeer:
O zman şu andan itibaren küstüm::miiz1::::147::
Yok Ablacığım bir tek sen düşündün sağolasın :rendeer:
O zman şu andan itibaren küstüm::miiz1::::147::
Cadıdan sonrada ben küstüm küstümde kime küseceğimi bilemedim kim çağırmıyordu beni bakiiiiim:bounce:korkut o benim repliğim önce ben küstüm sıranı bekle :queen:
yuh be abiçim kim davet etti ne zaman ne dedim laf oraya gelene kadar farklı geliyor hedükkana nasıl sıgacaksınız olursa zaten dışarda mangal yaparız ulen cadı rahat durmuyorsun he annen le konuşmamız lazım sen evde oturasın diye
dur biraz para kazanalım da perşem be bari garipce karşılaması diye bi mangal yapalım
![]()
yuh be abiçim kim davet etti ne zaman ne dedim laf oraya gelene kadar farklı geliyor hedükkana nasıl sıgacaksınız olursa zaten dışarda mangal yaparız ulen cadı rahat durmuyorsun he annen le konuşmamız lazım sen evde oturasın diye
dur biraz para kazanalım da perşem be bari garipce karşılaması diye bi mangal yapalım
![]()
he bide kim bu topikte küserse kafasını kırarımküsmek yok gülmeye devam
korkut seni özel bi yere götürecem merak etme sen![]()
he bide kim bu topikte küserse kafasını kırarımküsmek yok gülmeye devam
korkut seni özel bi yere götürecem merak etme sen![]()
Sana ben demedimmi Gürkan abi dün salı günü işin yoksa sucukları kapıp geliyorum diye tabikide işin yoksa kimsenin ekmek parasınada engel olmayalım:cat::rendeer:
Gürkan abi korkutuyorsun beni özel falan:silent:
dükkan bizi kesmez malum aile geniş![]()
hava guzel olsa garıpce oncesı pıknık yapardık:cat: ısıne engel olmazdık
abi yazdım zaten salı üsküdar dayım çarşam ba bakırköyde bi daire tesisatı yapıcam perşem be bişe yok konuşuruz gönüller bir zaten :cat:
:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:
yerim dar oynayamıyorum :rendeer: