[istanbul mt]bir garip köy garipçe'ye yol alıyoruz ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son düzenleme:
yuh be abiçim kim davet etti ne zaman ne dedim laf oraya gelene kadar farklı geliyor he:) dükkana nasıl sıgacaksınız olursa zaten dışarda mangal yaparız ulen cadı rahat durmuyorsun he annen le konuşmamız lazım sen evde oturasın diye:) dur biraz para kazanalım da perşem be bari garipce karşılaması diye bi mangal yapalım :)

he bide kim bu topikte küserse kafasını kırarım :) küsmek yok gülmeye devam:)

korkut seni özel bi yere götürecem merak etme sen :)

Son düzenleme:
yuh be abiçim kim davet etti ne zaman ne dedim laf oraya gelene kadar farklı geliyor he:) dükkana nasıl sıgacaksınız olursa zaten dışarda mangal yaparız ulen cadı rahat durmuyorsun he annen le konuşmamız lazım sen evde oturasın diye:) dur biraz para kazanalım da perşem be bari garipce karşılaması diye bi mangal yapalım :)

hıh oldu sımdı baska yerde yapalım abı dukkan kucuk gelırse:queen:

Sana ben demedimmi Gürkan abi dün salı günü işin yoksa sucukları kapıp geliyorum diye tabikide işin yoksa kimsenin ekmek parasınada engel olmayalım:cat::rendeer:

Sana ben demedimmi Gürkan abi dün salı günü işin yoksa sucukları kapıp geliyorum diye tabikide işin yoksa kimsenin ekmek parasınada engel olmayalım:cat::rendeer:

abi yazdım zaten salı üsküdar dayım çarşam ba bakırköyde bi daire tesisatı yapıcam perşem be bişe yok konuşuruz gönüller bir zaten :cat:

Gürkan abi korkutuyorsun beni özel falan:silent:

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:
yerim dar oynayamıyorum :rendeer:

Son düzenleme:
abi yazdım zaten salı üsküdar dayım çarşam ba bakırköyde bi daire tesisatı yapıcam perşem be bişe yok konuşuruz gönüller bir zaten :cat:

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:
yerim dar oynayamıyorum :rendeer:

Biliyorum abi benimkiside laf olsun yani:cat:
Da özel deyince tırstım hani fuarda bir dakika artcım oldun fotoyu da görünce :queen::queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar