FUAR öncesi Kahvaltı FOTO'S & VIDEO's

cimcime yakışıyo hazır cimcime zamanı yakışmış :mrgreen:

bu ne kalabalık arkadaşlar herkes burda. ..

Son düzenleme:
herkese iyigecelerrr canser i üye yapıcaz şimdi nicki ne olsunnn ??

bırak yakma çocuğun başını :p hem hala o ayaktamı okulu yokmu yarın :silent:

motorcuyla pek bağdaşması ..
Konuyu Toplam 27 üye okuyor. (19 Kayıtlı üye ve 8 Misafir)
AYBERK, nick84, canercamalan, zargana_21, Lucifercod, alderney, kani2, ersinernesto, Husnun, lijoluna, Burçin&İlker, ümmet perkitan, dragstar72, berman, ugurcuk, roadcarver, istburak, player77, M.A.P.

eveeet.... gelelim kahvaltı dosyasına!!!!

yahu siz benim yediklerimimi sayıyorsun bakiim?

herkes 8.5 TL verdi,ben 10 TL verdim:)

zaten yazık günah... masaya konupta yenmeyen ne varsa hoooop.... çöpe gitti!!!! sevabına yedim bende....

ayrıca dün gece saat 03:00 civarında dükkanı kapattım,4 gibi uyudum.... o saat'e kadarda açtım....

siz daha benim kahvaltı ettiğimi görmediniz bile....

bu günkü; APERATİF'ti...

:queen::queen::queen::queen:

ÇITIR-MT

olsun:)

arkadaş üç kuruş bahşiş bıraktın onuda reklam yapma :cherry: evet adam çöpe gidecekleri bile silip süpürdü arkamızdan ağlar diye :queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
fuarda göremedim seni ??

kavhaltı edıp kactım :p yok ya asıl olarak bız arabaylaydık motorluları yakalayamadık ısık engel oldu bı ara kaybolduk bı ara :queen: fuarda cadıyı falan gorduk ama ole teıyıt gectık sonra cıktık bız sati 1dahakıne ıns

bide abi siz yola çıktığınız da yolu çok uzattınız herhelde bilerek yaptınız. :) pastaneden çıkınca sola değil biraz önce ki sokaktan sağa dönseydiniz havaalanı tem bağlantı yoluna çıkacaktınız.

Bizde araba vardı baktık trafiğe gireceğiz bizde kestimeden kaçtık :D

FM plakalı honda arkamdaydı el kol ettim ama görmedi :)

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Katılan herkese teşekkürler güzel bir buluşma ve kahvaltı oldu.
Tekrar görüşmek üzere:wiinkk:

Diğer fotolar nerede :farao:

son olarak; kahvaltıyı alper-tim ve skulhunter ile yaptık... muhabbet güzeldi,ayrıca teşekkür etmek istiyorum:rendeer:

Biz teşekkür ederiz :bounce: sohbet güzeldi.

Valla haklısın Emre cim.Hatta ekmek yanında yanar dönerli bir börek tabagı gonderdık.Yıne banamısın demedı Ayberk.Bide doymadım diyor.:queen:

Bunun yanında bugun Skullhunter karsımda otururken, tabi daha onceden gormediğim için skullhunter kim diye sordugumda milletin kopmasıydı.Büşra sol kolumu durterken Emrenin gülüşünü hiç unutmucam.Onu bırakın hani Skullhunter kim diye sordugum kişi Skullhunter cıkınca unutulmaycak anılar arasına girdi.:pr::pr::pr::pr:

süper olaymış kaçırdık ya.....

Bugün öylesine yola çıkmıştım, taksim göbeğinden dönerim dedim. Miting yüzünden trafik vardı, sağda durmuş kaskımın içine telefonu sokmaya çalışıyorum. Arkadan düdük sesiyle irkildim:p "Bir arızamı var" dedi motorcu arkadaş. Herşey yolunda, telefon ediyorum dedim. Sonra baktım ki motorunda mt nin stickeri var :)

Hemen koştum yetiştim arkalarından 3 motorcu kaptırmış gidiyorlar trafiği yara yara. Rodajdaki motorumu fazla zorlamadan mesafeyi korumaya çalışıyorum. Yolda Bmwli bir adam motorunu çelik bariyerlere yatırmış, sol dikiz aynası ve sinyal lambası kırık bekliyor. Benimle ilgilenen motorcu dostu sevgili arkadaşım aynı ilgiyi onada gösterdi, solundan arabanın teki çarpmış.

Neyse Harem feribotların orada yetiştim onlara. Pırıl pırıl insanlar hepsi, Şafak112, Büşra_bjk ve nickini bilmediğim arkadaşım Alper'e selamlar :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar