Ybr 125 Devre Kesiciyi Iptal Ettiren Varmı

SLM ARKADAŞLAR YBR 125 TE DEVRE KESİCİYİ İPTAL ETTİREN VARMI CVP LARINIZI BEK..!
my.php
[/URL[/IMG]

devir kesici diye ayrıca parça yok ybr de ybrnin devrini cdi limitliyor
devri ayarlanabilen cdi alabilirsiniz 11-12 -13 bin devir diye ayarlanan cdilar satılıyor fakat subapların pistona çarpma riski var biraz zararlı olabilir motonuzun sağlığı açısından ama güzel tabi ybr de 12000devir :queen:

devir kesici diye ayrıca parça yok ybr de ybrnin devrini cdi limitliyor
devri ayarlanabilen cdi alabilirsiniz 11-12 -13 bin devir diye ayarlanan cdilar satılıyor fakat subapların pistona çarpma riski var biraz zararlı olabilir motonuzun sağlığı açısından ama güzel tabi ybr de 12000devir :queen:

hocam bunların fiyatı nedir TVS ye takılır mı ??

5. viteste pek abartmadım ama diğerlerinde 12 ye kadar çıkılıyo ...
tabi bizimkiler eski kasa oluyor biraz :p

Limitleri zorlamayın bence. yüksek evir demek yüksek tork yüksek ivmelenme demek değildir (!)
Yükske ivmelenme ve tork 8500 devirin altındadır..
motorunuz ve kendinizi riske atmayın, Bide bunun durması var..

Limitleri zorlamayın bence. yüksek evir demek yüksek tork yüksek ivmelenme demek değildir (!)
Yükske ivmelenme ve tork 8500 devirin altındadır..
motorunuz ve kendinizi riske atmayın, Bide bunun durması var..

ybr de zaten arkalar disk değil durmak başlı başına bir problem oluyo :pale:

5. viteste pek abartmadım ama diğerlerinde 12 ye kadar çıkılıyo ...
tabi bizimkiler eski kasa oluyor biraz :p

nasil girer ya 5. vitste 12 bin devire zaten 11.500 de en fazla ksiciye giriyo dostum bence sen yanliiş gördün ben bu güne kadar en fazla 10 500 gördüm ama 5. vits için konuşuyorum bizimkiler ybrmi degil yoksa senin altinda başka tip bi ybr mi var:queen:

hocam bunların fiyatı nedir TVS ye takılır mı ??

Hurricane biraz kazınırsak tvs ye takarız ama tavsiye etmem
ben bir kere yedim motoru subap pistona çarptı 11000 devir de piston ,silindir
,silindir kapağı, krank rulmanlarına metal kaçtı onlar da değişti çok kötü koydu yani kısaca:queen:

Daha yeni fuardam dnüşte haremden bi kapattim yokuş aşagi 122 gördüm dev,r saati 10 bindeydi:mrgreen::mrgreen:

Hurricane biraz kazınırsak tvs ye takarız ama tavsiye etmem
ben bir kere yedim motoru subap pistona çarptı 11000 devir de piston ,silindir
,silindir kapağı, krank rulmanlarına metal kaçtı onlar da değişti çok kötü koydu yani kısaca:queen:

bu kadar büyük sorunu nasıl veriyor ya??? peki 14000 RPM çeviren makinalar nasıl oluyo sistem olarak?

Daha yeni fuardam dnüşte haremden bi kapattim yokuş aşagi 122 gördüm dev,r saati 10 bindeydi:mrgreen::mrgreen:

benm motor da köprü yolundan inişte 140 km/h yaptı naberrrrrr :mrgreen: bide benim motor sorunlu :queen:

Son düzenleme:
bu kadar büyük sorunu nasıl veriyor ya??? peki 14000 RPM çeviren makinalar nasıl oluyo sistem olarak?

14bin çeviren makina 16 binde red line a giriyor 17500 dede kesiciye, ona göre dayanıklı malzeme kullanıyor adma su yağ vs sogutma kullanıyor, piston kolu kranka ona göre yakın mesafede yani adamlar bir cdi beyni yada enjeksiyonla devri kafalarına göre koymuyorlar..

nasil girer ya 5. vitste 12 bin devire zaten 11.500 de en fazla ksiciye giriyo dostum bence sen yanliiş gördün ben bu güne kadar en fazla 10 500 gördüm ama 5. vits için konuşuyorum bizimkiler ybrmi degil yoksa senin altinda başka tip bi ybr mi var:queen:

5. viteste fazla abartmadım dostum 5 de en fazla 9a çıktım ama diğer viteslerde 12 gördüm :silent: bende mi problem var :silent:

14bin çeviren makina 16 binde red line a giriyor 17500 dede kesiciye, ona göre dayanıklı malzeme kullanıyor adma su yağ vs sogutma kullanıyor, piston kolu kranka ona göre yakın mesafede yani adamlar bir cdi beyni yada enjeksiyonla devri kafalarına göre koymuyorlar..

o zaman ben motorda krank kolunu kısaltıp yağ soğutucu koyup cdi beyni takarsam olur bu iş??

tamam diger vitslerde görebilirsinde 5 . vitste cok zor imkansiz yani 10 km lik 90 derece rampa bulman lazim:queen:

o zaman ben motorda krank kolunu kısaltıp yağ soğutucu koyup cdi beyni takarsam olur bu iş??

Senin Usta bi motorcudan bence akıl alman lazim krank kolunu nasil kısaltıcan hacı taş motoruylami kescen:cherry::p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar