Katılım malesef az olur çünki zamanlama ve cumartesi olması etkiliyor kanımca :cat:
sınavlar bittikten sonra yani öğleden sonra sınavları bittikten sonra yola çıkıcak bi grup varsa bende gelmek istiyorum ilgililere duyrulur :rendeer:
yt servan düşünüyordu sınavdan sonra gelmeyi ama fikir değiştirdiyse bilemeyeceğim![]()
neyse artık bu seferlik böyle oldu bir dahakine inşallah pazar yaparız![]()
sonunda yani olmuş topic...
Sonunda olmuş topic derken:queen:
bayadır sürünüyordu buluşalımmı ne olsun ne bitsin vb
o yüzden şimdi netleşmiş ya ona istineden efendim
emekkoray ben yanlış anlamışımdır :rendeer:
malesef 4-5 nisanda sınav var gelme şansım kalamdı gibiale: gerçi sabah sınava girip sınav sonrası size katılıcak olan ve artcısı olmıyan biri varsa öğleden sonraki derse girmiyebilirim
fuara gelicekseniz daha detaylı konuşuruz.. :wiinkk:
yagmur yagsada gideriz merak etme gezilere maksat birlikte bişeyler paylaşmak :rendeer:
Sevgili MT arkadaşlarım benim güzel geziler yaptığım ve hiç bir siteye bağlı olmayan sadece facebook ta grubumuz bulaunan 50 - 60 kişilik bir arkadaş çeverem var. Gerçek dost ve arkadaşlıkları süper. facabook trriders grubu. Bu gezi onlarıda davet edebilirmiyim. Bilmiyorum bu konuda sizler ne dersiniz pek çoğunu tanıyacağınızıda düşünüyorum zaten istiyen facebook ta üyeleri görebilir. Burada o grubun reklamını yaptıgımı düşünmeyin grup kapalı bir grup ancak davet ile üye olunuyor.
evet dediğin gibi bizde 12 gibi bulusup mu gitsek??
Sevgili MT arkadaşlarım benim güzel geziler yaptığım ve hiç bir siteye bağlı olmayan sadece facebook ta grubumuz bulaunan 50 - 60 kişilik bir arkadaş çeverem var. Gerçek dost ve arkadaşlıkları süper. facabook trriders grubu. Bu gezi onlarıda davet edebilirmiyim. Bilmiyorum bu konuda sizler ne dersiniz pek çoğunu tanıyacağınızıda düşünüyorum zaten istiyen facebook ta üyeleri görebilir. Burada o grubun reklamını yaptıgımı düşünmeyin grup kapalı bir grup ancak davet ile üye olunuyor.
evet dediğin gibi bizde 12 gibi bulusup mu gitsek??
sanıyorum fuardada görüşemeyeceğiz.. sizler pazar günü gidiceksiniz biz yarın oradayız..yarında oradaysanız görüşürüz..
bide zaten bende sabahtan katılamayacağım sile gezisine 2 den sonra ancak..sizlerde sınavdan sonra gelebilirseniz çok güzel olur.. ama dediğin gibi önemli olan paylaşmak.. havalar hep böyle gitmeyecek ve inşallah daha nice gezilere biraraya geliriz.. burada tanıdığım insanlar çok tatlı çok sağlam çok iyi.. umarım hepinizle tek tek oturup sohbet etme şansım olur.. garipçe içinde şansımı zorlayacağım..
![]()