[MT-İstanbul]Cruiser İstanbul Buluşma 04.04.2009

Katılım malesef az olur çünki zamanlama ve cumartesi olması etkiliyor kanımca :cat:

sınavlar bittikten sonra yani öğleden sonra sınavları bittikten sonra yola çıkıcak bi grup varsa bende gelmek istiyorum ilgililere duyrulur :rendeer:

neyse artık bu seferlik böyle oldu bir dahakine inşallah pazar yaparız :)

emekkoray ben yanlış anlamışımdır :rendeer:
malesef 4-5 nisanda sınav var gelme şansım kalamdı gibi :pale: gerçi sabah sınava girip sınav sonrası size katılıcak olan ve artcısı olmıyan biri varsa öğleden sonraki derse girmiyebilirim :p
fuara gelicekseniz daha detaylı konuşuruz.. :wiinkk:

yagmur yagsada gideriz merak etme gezilere maksat birlikte bişeyler paylaşmak :rendeer:

sanıyorum fuardada görüşemeyeceğiz.. sizler pazar günü gidiceksiniz biz yarın oradayız.. :( yarında oradaysanız görüşürüz..:) bide zaten bende sabahtan katılamayacağım sile gezisine 2 den sonra ancak..sizlerde sınavdan sonra gelebilirseniz çok güzel olur.. ama dediğin gibi önemli olan paylaşmak.. havalar hep böyle gitmeyecek ve inşallah daha nice gezilere biraraya geliriz.. burada tanıdığım insanlar çok tatlı çok sağlam çok iyi.. umarım hepinizle tek tek oturup sohbet etme şansım olur.. garipçe içinde şansımı zorlayacağım.. :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
xxxxxxxxxx

Son düzenleme:
sonradan gelecek olanlarda saat 12 gibi buluşup şileye gelebilir aslında :)
gelmek isteyip sınav yüzünden gelemeyen senin gibi bir kaç arkadaş var

xxxxxxxxxxx

Son düzenleme:
Sevgili MT arkadaşlarım benim güzel geziler yaptığım ve hiç bir siteye bağlı olmayan sadece facebook ta grubumuz bulaunan 50 - 60 kişilik bir arkadaş çeverem var. Gerçek dost ve arkadaşlıkları süper. facabook trriders grubu. Bu gezi onlarıda davet edebilirmiyim. Bilmiyorum bu konuda sizler ne dersiniz pek çoğunu tanıyacağınızıda düşünüyorum zaten istiyen facebook ta üyeleri görebilir. Burada o grubun reklamını yaptıgımı düşünmeyin grup kapalı bir grup ancak davet ile üye olunuyor.

Sevgili MT arkadaşlarım benim güzel geziler yaptığım ve hiç bir siteye bağlı olmayan sadece facebook ta grubumuz bulaunan 50 - 60 kişilik bir arkadaş çeverem var. Gerçek dost ve arkadaşlıkları süper. facabook trriders grubu. Bu gezi onlarıda davet edebilirmiyim. Bilmiyorum bu konuda sizler ne dersiniz pek çoğunu tanıyacağınızıda düşünüyorum zaten istiyen facebook ta üyeleri görebilir. Burada o grubun reklamını yaptıgımı düşünmeyin grup kapalı bir grup ancak davet ile üye olunuyor.

ikiteker tutkusunu paylaşan herkes gelebilir tabiki. bunda olumsuz ne olabilir.. ben şahsen sizleride orada görmekten mutluluk duyarım.. görüşmek üzere.. :)

evet dediğin gibi bizde 12 gibi bulusup mu gitsek??

egeli arkadaş :) sınavı olan arkadaşlarımız var senin gibi.. onlarla haberleşirseniz seviniriz.. tarih yaklaşırken programı buradan yapabiliriz.. artçı alabilecek arkadaşlar haber verirlerse iyi olur.. :)

Son düzenleme:

merhaba abi :)
tabikide arkadaşlarınızı çağırabilirsiniz ve katılabilirsiniz. Amacımız sizinde söylediğiniz gibi gerçek dostluklar kurmak ve beraber güzel şeyler paylaşmak. değerli tecrübelerinizi paylaşmak bizleri çok mutlu edecektir. 4 nisanda görüşmek üzere :)

evet dediğin gibi bizde 12 gibi bulusup mu gitsek??

egeli genelde henüz belli değil olarak işaretlemiş olan arkadaşların bir çoğu senin durumunda :)

Son düzenleme:
xxxxxxxxxx

Son düzenleme:
sanıyorum fuardada görüşemeyeceğiz.. sizler pazar günü gidiceksiniz biz yarın oradayız.. :( yarında oradaysanız görüşürüz..:) bide zaten bende sabahtan katılamayacağım sile gezisine 2 den sonra ancak..sizlerde sınavdan sonra gelebilirseniz çok güzel olur.. ama dediğin gibi önemli olan paylaşmak.. havalar hep böyle gitmeyecek ve inşallah daha nice gezilere biraraya geliriz.. burada tanıdığım insanlar çok tatlı çok sağlam çok iyi.. umarım hepinizle tek tek oturup sohbet etme şansım olur.. garipçe içinde şansımı zorlayacağım.. :)

bende o saatlerde anca gidebilicem malesef :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar