Dünyanın en hızlı motorunu bilen varmı!!!!

YK2 dıye bır mootor var uzerınde jet helıkopter motoru var 250mph hız yapıor olması lazım sınırlı sayıda uretılmıs en hızlı motorun o oldugunu dusunuorum tabı orjınal fabrıka cıkısı olarak.....ama sunuda belırtmek ıstıyorum Burt Munro’ nun 1971 yılında Utah’taki ünlü Bonneville Tuz Çölleri’nde kırdıgı 900cc motrlar altı hız rekoru halan kırılamamıstır...:mrgreen:

arkadaşlar bunu da okuyun acabion gtbo dodge tomahawk mtt y2k bunları karşılaştırın bakalım dodge de ki motor adından da anlaşıldığı gibi dodge viperden alınan motor ama trafik yasak consept derler ya öle reklam amaçlı acabionun da herhangi bi yerde videosu yok sadece slayt şeklinde bişey var youtubede(ama manyak bişi bakın acabion gtbo) diğer ducati felan hikaye hiç bilmiyorsanız youtube girin google girin bakın yane mtt y2k şu an en hızlı trafikte=yolda mtty2k dan başka bi motor gören varmı daha hızlı hade bağayım

ha arkadaşlar mtty2k videosunda 242 mile diyor yani 242*1.609 çarpın bakalım ingilizcesi iyi olan varsa çevirsin bizde iyi öğrenelim param olsa hiç bişey almam gider o motoru alır ve sergi salonu gibi bi dükkan tutar sergiler ziyeret ücreti olarak da kişi başı 10 lira alır motorun parasını çıkartırım :) tabi o motor hayal şimdi bize en yakın ne kalıyor hayabusa valla onu alırım azcık azcıkda modifiye eder amerikadan 8000 dolara turbo getirtir taktırır 380 i rahat görürüm boru değil bi 8000 dolarada 390-400 dayarım gps aletinin göstergesini nasıl ama bilgilenmek yada bilgilendirmek isteyen arkadaşların mesajlarını beklerim

Dodge Tomahawk bir motorsiklet şasisi üzerine yerleştirilmiş Viper motorundan ibaret bir araçtır.420 km/s hızın üzerine çıkabilmektedir.Üzerindeki motorun hacmi (yanlış hatırlamıyorsam)8000cc dir.motor bir V10

Dodge-Tomahawk-Palm-Trees-1280x960.jpg

l_broadband_Dodge_Tomahawk.jpg

Dodge%20Tomahawk.jpg

Buymuş sanırım :)

mtt y2k hakkında bi anı: jay leno nun anlattıgına göre
bir gün kırmızı ışıkta durmuş, arkasındaki nissan bilmem* biraz yaklaşmış motora bakmak için, jay* biraz daha uzaklaşmış adam gene yaklaşmış derken jay in kaçmaya yeri kalmamış ve egzozdan çıkan 600 derecelik sıcaklıkla arkadaki arabanın tamponun eriyip büküldügünü görmüş

arkadaşlar şunu da bi dipnot geçmem lazım.
seri üretiminde olan dünyanın en hızlı motoru mv agusta f4 312r yanlış hatırlamıosam. 200 hp max speed.340 km/h civarı yani sloganı da my personal jet...

bu konu karısık serı uretım ve modıfıyelı dıye 2 gruba ayırmak lazım benım bıldıgım serı uretıme gececeklerdı gecselerdı amerıkan malı 400 km hıza cıkan araba boyunda bır motor vardı ama serı uretıme gecdılermı bılmıyorum modıfıyelı olarak nevada cöllerinde denıyorlar ama onlarada motor demek olmaz roket gıbı bırsey onlar :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kanunu racer

Forumdan Uzaklaştırıldı
benm 600rr ım :mrgreen::mrgreen::mrgreen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
benimde bildigim en hızlı motor dugatı ama şimdi nos takıp yavaş bi motoru bile hızlandırmak mümkün.Tabi bu hız kısa süreli bi hız.

nos kalkış yarışlarında tercih ediliyo lakin iki üç nos kullanımında motor tamamen ölebilir kullanılmaz hale gelebilir motora çok zarar verir bu yüzden günlük hayatta kullanılamaz

ben bi motor görmüştüm sanırım özel yapımdı 8 bin cc kadar motosiklette motor kısmı motosikletin her yanını kaplıyodu bence en hızlı motor budur heralda yokuş yukarı 30 ton yük çeker tabi yolu kavraya bilirse iki tekerle bi sapığın fantazisi işte 8 bin cc sapık demeyelimde parası çok diyelim :cherry:

mtt y2k hakkında bi anı: jay leno nun anlattıgına göre
bir gün kırmızı ışıkta durmuş, arkasındaki nissan bilmem* biraz yaklaşmış motora bakmak için, jay* biraz daha uzaklaşmış adam gene yaklaşmış derken jay in kaçmaya yeri kalmamış ve egzozdan çıkan 600 derecelik sıcaklıkla arkadaki arabanın tamponun eriyip büküldügünü görmüş

Evet ben de görmüştüm. Discovery Channel de anlatıyordu..

Paranın Gözü Kör Olsun Lan Elimize Has Bi Para Geçmiyoki şöyle Has Bi Dodge Tomohawk Alalım Yaa Offf Offff

Amerikan yapımı YK02. Çift kişilik küçük bir helikopterin jet motorunu taşıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar