Derbi Derbi GPR 125 Racing Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

SMAİL KARDESİM BANA BIR SURE ONCE BALATA KONUSUNDA YARDIM ISTEMISTIN VE BENDE SOZUMU TUTUP SANA BALATA KONUSUNDA YARDIMCI OLMAK ICIN ISE KENDI MOTORUMLA BASLADIM VE BASARIYLA BITIRDIM VE COK MUTLUYUM
1.BEN KENDIM YAPACAKTIM AMA BAKTIMKI ELIMDEKI IMKANLAR BALATA YAPMAMI ENGELLIYOR VE 100 KM METRE UZAKLIKTAKI FATSA ILCESINE GIDIYORUM ELIMDE BITIK BALATAYLA BERABER SANA BITIK BALATAYI GOSTEREYIM

SAGDAKI BITIK BALATA HERNEYSE FATSAYA GITTIM VE ILK GIDRDIGIM MOTOR TAMIRCISINE GIRDIM SADECE SCUTERR TAMIR EDIYOR BU ADAM VE BIR SURU SCUTUR PARCASI VAR ELINDE BENDE ELIMDEKI BITIK BALATAYI GOSTERIP ACABA VARMIDIR EGER AYNISI YOKSA BENZERINI VER DEDIM ADAM BIR KARISTIRDI DEPOSUNU VE BALATNIN AYNISINI BULDUUBEN BU OLAYA HEM COK SASIRDIM HEMDE COK SEVIMDIM VE DEDIM KEMAL BUGUN DORT BACAGININ UZERINE DUSTUM DIYE HERNEYSE DEDIM BUNUN ORJINAL BATARYASI FERCO BAYISINDE 66 AVRO BEN TAM 12 TL YE ALDIM VE MUTIS SEVINDIM VE ALDIGIM BALATAYIDA GOSTEREYIM

BU MARKAYA BAKTIMDA BU SITEDEDE VAR BIZIM BALATANIN AYNISI VE 10 TL
BEN 2 TL KAZIK YEMISIM AMA DEYDI BE :mrgreen::phttp://www.motobakkal.com/pinfo.asp?pid=2201
VE BENIM ESKIYEN BALATANIN SADECE SAG TARAFTAKI BALATA ESKIMIZ VE DEMIR AKSAMA KADAR GELMIS VE DISKIMEDE AZ DA OLSA ZARAR VERDI ISTE SIZE BITEN VE BITMEYEN BALATANIN RESMI

SAG TARAFTAKI BITEN BALATA
BU ARADA ON BALATAYIDA SOKTUM AMA O BANA BIR 3000 BIN KM DAHA GIDER AMA GICIRTI YAPIYOR HALIYLEDE BU BENI RAHATSIZ EDIYOR ONUN SESINI MAKINAYI ALDIGIM GUNDEN BERI CEKIYORUM NEYSE BU ARADA BIRDE LASTIK KALEMIDE ALDIM VE LASTIKLERIMIN YAZILARINIDA BOYADIM SIZINLE PAYLASMAK ISTERIM
BUYRUN
BUGUNKU CILGIN KIZIMLAKI MACERAMDA SIZINLE BARABER BITMIS OLDU SIZINLE PAYLASMAKTAN GURUR DUYORUM IYIKI VARSINIZ GPR AILESI :salut::flower::king:::coool::

ugurcum aramiza hos geldin , sordugun sorularin yanitlarini almissin.Bende gectigimiz sezon sonu motosikletimden ayrilmak zorunda kaldim, genel olarak arkadaslar ile ayni fikirdeyim, satin almadan once almak istedigin motosikletin bilgilerini bizle paylasabilirsen yardimci olamaya devam edebiliriz

erdemcim sevindim adina

Havalar isiniyor bi aksam firuzaga cay bahcesi yapalim cocuklar.

Bana yakin nasil olsa yuruyerek gelebilirim :)

sagolasın ugur abi ve diger cevap yazan arkadaslar:)
ya ugur abi ben bırazda sana guvenıodum bu motor konusndayani taksim mis sokakta bi abmde var sıkıntı yasrsam yakın iki adım fln:cherry: abi sen nası satarsın motoru :pr: nası :pr: nasııı:pr: :)
hayırlısı olsun artık.. abicim bi motrn linkini atayım sende boyatmıstın hatrladıgım kadarıyla.. boya konusunu tekrar gundeme getircm ama kusura bakmayın arkadaslar. .
http://www.sahibinden.com/4200km_de_temiz_derbi_gpr_125_r-32WQQaXQQ9534520WQQpXQQdisplayitem

lokal olarak boya biraz problem olabilir. çünkü aynı tonları tuturmak zor oluyormuş bizim motorlar için. ama bence linkini verdiğin motor için çok problem değil diye düşünüyorum çizik çok fazla büyük değil. üzerine sticker filan yapıştırıp bir şekilde kapatılabilir gibi geldi.. o motor 2 yıldır o halde zaten :) ben motor almadan önce o motor satılıktı çapa albayrak motorda..

Motosikleti
STRS 765
merhaba arkadaslar bende gfr 125 2t kullanıcısı olarak aranıza katıldım malum benim makinadan fazla yok etrafta ve madem akrabayız öyleyse bende burdayım... herkeze saygılar..

eski nickim montana72

Motosikleti
STRS 765
tesekkürediyorum... evet dogrudur istanbul tarabyadayım ben,eski nickle tanıyanlar olur belki yeni nickle pek kimse tanımaz beni...

Motosikleti
STRS 765
evet hemserim.... aybastı.. 5 senedir gitmek nasip olmadı önümüzdeki yaz insllah..

Motosikleti
STRS 765
sagol walla bende sevindim memleket kokusu geldi..... tarabyadayım ben yolu buralardan gecen olursa beklerim.

lokal olarak boya biraz problem olabilir. çünkü aynı tonları tuturmak zor oluyormuş bizim motorlar için. ama bence linkini verdiğin motor için çok problem değil diye düşünüyorum çizik çok fazla büyük değil. üzerine sticker filan yapıştırıp bir şekilde kapatılabilir gibi geldi.. o motor 2 yıldır o halde zaten :) ben motor almadan önce o motor satılıktı çapa albayrak motorda..

sen almadıysan abicim pek dusunmem gerkmıyor bu motor konusunda:) yakın bi zamnda mı aldın acaba hem fiyat konsndada bilgim olur sayende:)

snırlı sayıda oldugu icin bu aile herkesi tanıor herlde:cherry: forumdan takip ederkte kendime bi gpr bulacagım kanatindeyim :queen:

Son düzenleme:
sen almadıysan abicim pek dusunmem gerkmıyor bu motor konusunda:) yakın bi zamnda mı aldın acaba hem fiyat konsndada bilgim olur sayende:)

snırlı sayıda oldugu icin bu aile herkesi tanıor herlde:cherry: forumdan takip ederkte kendime bi gpr bulacagım kanatindeyim :queen:

ben geçen haziranda almıştım motoru. motor almadan önce tabi birçok motora da bakmıştım yaklaşık bir sene önce o motora da bakmıştım sağ tarafında çizik vardı oradan tanıdım :) ama o motoru almama sebebim o an için paramın olmaması :) bir yanlışlık olmasın :)motor temizdi ama daha sonra başkası satın aldı (sanırım şuanki sahibi). şuan ne durumdadır bilemem.
boya konusundaki sadece benim fikrim. kırmızı renk için o şekilde söylemişti boyacı hasan abimiz.
sen bayrampaşada oturuyorsun sanırım, bende gop'da oturuyorum. motor alırken yada herhangi bir problem için elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben motoru satıyorum haberiniz olsun isteyen varsa anlaşırız..
Malum ağustosta askerim para atmak gerek köşeye

tamam extrema senin motor kaç modeldi ? km kaçtaydı ? ne kadar istiyosun bilgimiz olsun da. bakarsın aramızdan alıcı çıkar :)

98 model 5100 kmde..
Garajda yatmış uzunca bi süre
Kafa grenajında ufak bikaç çizik var
Birde kafa grenajı ile yan grenajları yapıştırmışlar ayrılmıyo..
Aslında ayırcam onları ama zor geliyo boyaya zarar gelmesin diye ellemiyorum

Merhaba arkadaşlar, İşlerin yogunlugundan cok fazla vaktım olmuyor takıp edemıyorum forumu.Anca fırsat bulabıldım.Bizim foruma bahar gelmiş, yine hareketlenmeye başlamış.Bir sürü katılımcı arkadaş . Ben bu manzarayı gordukce cok mutlu oluyorum valla.Herkesde Derbi GPR yok ama 2T cilerin hepsi burda.Buda Çok guzel bir kaynaşma örneği.Mıllet bırbırını yerken bız bırbırımıze destek olmaya çalışıyoruz.

Gpr edinmek ısteyen arkadaslarıda goruyoruz burda, bılgı edınmeye calısıyorlar, soruyorlar, destek ıstıyorlar.Bizde aramıza yenı katılan veya katılmak ısteyen GPRcılara herkonuda destek verıyoruz.Gercekten gecen sezon yapılmıs grup aktıvıtelerine bakarsanız, grup uyesı arkadaslarla cok guzel bır enerjı yakaladıgımızı gorceksınız.Bu olumlu durum da,bızım forum ıcınde tanınmamıza ve sempatı toplamamıza yardımcı oluyor.Kullanıcılar olarak ilgi duyan herkese herkonuda destek vermeye hazırızz.

Konuyla ılgısı yok ama.Beyler bılıyosunuz bende Jonturk(uğur) gıbı ıstemedende olsa çok sevdıgım motorumu satmak durumundayım.Malum onumuzde evlılık var.Kriz var.Duze cıkana kadar bazı şeylerden fedakarlık etmek gerekıyor.Maalesefde lıstenın en basında motor gozukuyor ): Kendı kendıme çok uzuluyorum ama yapacak bıseyde yok sımdılık.Motorum satılırsada ben herzaman organızasyonlarda sızınle olacagım.

Son düzenleme:
motor arayısında olanlardan biride benim sezon acılmadan ötv bitmeden alacagım ins bişey:) tomass abicim ya ben de gopta sayılırım 500 evler taskopru.. sagolasın şimdiden abi bu konuda yardıma ihtiyac duyacagım.. daha şimdiden motor bulsam kıme sorcam kımden yardım ıstıycem dıe stres oluyorum..

cihan abi senn motora bakabılırım kırmızı demıssın ama turuncu degl mi motorun:) bu arada ötv konusnda ne dusunuorsun die sorayım burdada gundeme gelsın bu konu :)

Son düzenleme:
motor arayısında olanlardan biride benim sezon acılmadan ötv bitmeden alacagım ins bişey:) ''tomass'' abicim ya ben de gopta sayılırım 500 evler taskopru..

bu arada extrema motorun ilanını verdin mi sahibndende tek ilan var adapazarına ait bir arac..
cihan abi senn motora bakabılırım kırmızı demıssın ama turuncu degl mi motorun:) bu arada ötv konusnda ne dusunuorsun die sorayım burdada gundeme gelsın bu konu :)

Yok uğur vermedim ilan..
Ben öyle ilan falan vermek istemiyorum zaten çevrede bikaç kişiye söylesem 6000-7000 arasına rahatca satabileceğimi düşünüyorum :)
Tertemiz motor yahu sıfır neredeyse :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar