Darülaceze Foto & Vıdeo 's

abi konu dışına kaçıyoruz gene biriniz bi topic açsın bari darülaceze makara diye

yarın seni arıyacam jant için haberin olsun eger senin rakamdan yüksekse almıcam :rendeer:

Abi benim kartlada alırız problem değil hallderiz sen merak etme dükkana kadar getiririm.ama yeşil olurmu bilmem tanıdığım arkadaş bir kaborta boyacı var gerekirse yeşile boyattırırız:cat:

Dün orada emekli bir kaymakam vardı başından geçenleri anlattı . AQnlattığı karşısında hepimizin yüreği burkuldu ALLAH yardımcıları olsun. İnsan neydim demeyecek ne olacağım demeli

Son düzenleme:
Abi benim kartlada alırız problem değil hallderiz sen merak etme dükkana kadar getiririm.ama yeşil olurmu bilmem tanıdığım arkadaş bir kaborta boyacı var gerekirse yeşile boyattırırız:cat:

Dün orada emekli bir kaymakam vardı başından geçenleri anlattı . AQnlattığı karşısında hepimizin yüreği burkuldu ALLAH yardımcıları olsun. İnsan neydim demeyecek ne olacağım demeli

yok piyasada orjinal renk te var zaten boyamaya gerek yok :rendeer:

HERKES KONU DIŞINA ÇIKMIŞ!!!!!!!!!!!!!!

kopansın bu topic!!!!!!!!!!!!!!

::ban::::uzgunum:::eek:fftp::::blusssh:::blusssh:::blusssh:::blusssh:

nerde bakiim resimler,video'lar.....

peeeeehh.........

:queen::queen::queen::queen:

Hastalara geçmiş olsun soğukta şifayı kaptınız dimi.Zaten polonezköy fotolarına baktım herkes kaymıştı :)

Fotoları bekliyoruzzz

Cem abi yanından ayrıldıktan sonra cadı ile serseri bir reno megan nın kurbanı oluyorduk.Resmen sıfır gecti yanımızdan.Hani sadece bize yapılmıs bir hareket degildi.Devamında da makas atarak yol alıyordu.

Gerçekten guzel bir gün oldu.Cem abinin dediği gibi benimde içim burkuldu.Hatta bi ara sinirlerim epey bozuldu.Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin.

aman dikkat geçmiş olsun allah korumuş :pr:
arkadaşlar sabah okmeydanı diye evden cıkıyoruz :silent:
akşam polenezköyde çay içiyoruz biri bizi durdursun :p

Abi öyle dersen senin motosiklete nasıl suikast yaptılarsa hepimizin motosikletine suikast girişiminde bulunabilirler yoksa başka türlü durdurulamaz bir grup:queen:[/QUOTE]

ohooo daha yeni başlıyo helebi havalar ısınsın gecenin bir vakti yataktan kalkıp bile gelirsin :cherry:
Muhteşem valla orda olmak vardı

inşallah birdahaki sefere aramızda olursun kardeşim :cat:
Ben belki gelirim'i işaretlemiş olmama rağmen çok istiyordum sizinle gelmeyi fakat ağır bir grip geçiriyorum.Şu an hala evden çıkamadım.Gürkan abiyi arayıp bilgi vermiştim ama buradan tekrar belirtmek istedim.Çok makbule geçen bir ziyaret olmuş,hepinizi candan kutluyorum.:rendeer:

oguzcum geçmiş olsun dikkat edin kendinize havalar sakat :)
zargana kardeş motor aldığımda ilk işim üsküdara kız kulesine gitmek olacak
ozaman burdan herkesi oraya çağırcam çay içmeye ozaman tanışırız inşallah not::mrgreen: çaylar benden

sen hele bir gel üsküdara bizim çayımız bitmez salacakta her daim mevcuttur :cat:
ok abi zaten büyük çogunluk otarafta oturuyo sen birde çaylar bende de yeter beleş çaya koşarak gelirim özellikle ben :):p kucagımızda oglumuz eşimle beraber nasıl takip ettigimizi sor arkadşlara iett otobüsleriyle motorlara meydan okuduk:queen:

helal olsun sana ve şirin kardeşime senin altında motorun olsa evede gitmezsin ne diyim :queen::queen:
gelen gelmeyen herkese tşkler

bu polenezköy işinide çıkaranlara ayrıca hesabını soracam hasta ettiniz beeniii :(
salya sümük oldum yaw :(

geçmiş olsun ya bünye alışık değilya ondandır turgayım :queen:
teker deme bana zaten cant gitti ya:bounce:

sinyal camı desek :bounce::queen:
ya daha dün sabah tan akşama kadar ordan oraya gezmedik mi MOTORLA :D :queen:

yoooooooo :p
Hastalara geçmiş olsun soğukta şifayı kaptınız dimi.Zaten polonezköy fotolarına baktım herkes kaymıştı :)

Fotoları bekliyoruzzz

çakma motorcu bunlar güneşli havalarda binmeye alışık :cherry:

Teşekkür ederim Cem abicim,ne kadar dikkat etsemde kaptım virüsü.Şimdide iyileşeyim diye uğraşıyorum.En yakın zamanda görüşmek üzere.

Son düzenleme:
hadı ordan yırttık gene polenezkoyle dua edın yoksa tekırdağ yolcusu kalmasın dıycektik:queen::queen::queen:

arkadaş biz onu makara olsun diye diyoduk..

millet hepinize diyom ananızın sözünü dinleyin :)
ben kazak fln giymedim böle oldum sadece t-shirt vardı üstümde + mont tabiki
nerden biliyim okmeydanından MAYONEZköye yol yapmışlar :queen::queen:

genç adamın hali bu olsa gerek :cherry:

allaha şükür :mrgreen: 180-200 geldik işde :) kavacık-b.paşa=10 dk

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar