Darülaceze Foto & Vıdeo 's

bende de dergiden gelme var 2 kişilik annemle gelicez kısmet olursa çok merak ediyormus bende gelicem dedi annedir başımın üstünde yeri var ;)

yok ya abi nerden çıakrdın ;) :p şaka biyana resimleri videoları görüğnce özendi biraz

Herkeze selam Gürkan abi burada sordum canta 70 tl diyor sirkecide daha pahalıysa buradan alır getiririm ben sana çarşamba günü tamammı

abi alakan için teşekkür ederim ben kredi kart kullanmıyorum arkadaşımın kartla alıcam sorarım senle telleşiriz birde biliyorsun fıstık yeşil olucak başka renk istemem kıl adamım kıl :rendeer:

teşekkürler !!

fotoları bekliyoruz arkadaşlar

isterseniz ayrı bi topik açın bak sonra form kurallarını ihlal ediyorsunuz diye uyarı gelir size forum kuralları derki topikte kunu harici yazmak yasaktır hatırlatırım :bounce::queen:

-------------------------------------------------------------------------

Son düzenleme:
GÜZEL BİR ZİYARET OLMUŞ KAtılan arkadaşları tebrık ederım . bırde ada parka gelmişsiniz haberim olsa hem tanışır hemde sizleri misafır etmek isterdim . hepinizin eline sağlık o yaşlı insanlara emınım büyük moral olmuştur.
:rendeer:

gürkan abi ne yaptın şimdi çiğ köftesiz gelmez bu resimler..

harbiden bende grip oldum.:( Ama hala ayaktayım.ne gundu yahu.Dönerken bayağı zorlandım soğuktan vallahi.

harbiden bende grip oldum.:( Ama hala ayaktayım.ne gundu yahu.Dönerken bayağı zorlandım soğuktan vallahi.

hepımız sıfayı kaptık bırılerıne kalsa tekirdağa gidiyorduk zor yırttık valla artık gıtseydık komalık yatardık:):):):):)

Doğru asıl foto hazinesi sizde bence siz resimleri yollama karşılığında Gürkan abiden bir sucuk mangal isteyin:queen::queen::cat:

benım abım bana yapar ıstersem degılmı sucuk keyfi degılmı abım:bounce::bounce::bounce:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar