Darülaceze Foto & Vıdeo 's

valla allaha şükür ben sağlıklıyımm hiç bir sorunumda yok gelince rüzgardan biraz başım ağırdı ve yağmura ykalandım ama dediğim gibi bir sorun yokk...:)

hepımız sıfayı kaptık bırılerıne kalsa tekirdağa gidiyorduk zor yırttık valla artık gıtseydık komalık yatardık:):):):):)

benım abım bana yapar ıstersem degılmı sucuk keyfi degılmı abım:bounce::bounce::bounce:

Sana yaparda bizde faydalanalım dedik sucuktan sen genede iyi düşün bence:cat: :cat: zaten cantıda çatlamış illada yeşil olacak diyor ALLAH ALLAH:queen::queen::queen:

arkadaşlar bugün beni 2 kez gizli nuamara aradı okulda eve geldin yine gizli numara arıyordu açtım bir bayan internet sitesinden aldım numaranızı darülacezeye gitmek istiyoruz dedi tel kapandı. sonra numarası gözükürken aradı yarımkaldı falan filan saydı işte bende siteye üyemisiniz dedim hayır dedi üye olun ordan yardımcı olayım dedim tmm dedi ama bana işletilmeye çalışıyorum gibime geldi bizden biri mi acaba :)

Ya ayrıca aklıma geldi.Bizim motorların cc leri dusuk oldugu için uzun yol tercihini bizlere soran Dilaver e tesekkur ediyorum büyük incelikti.Sizleri tanıdığım için cok mutluyum.Bu güzel sohbetin hiç bitmemesini diliyorum.

arkadaşlar bugün beni 2 kez gizli nuamara aradı okulda eve geldin yine gizli numara arıyordu açtım bir bayan internet sitesinden aldım numaranızı darülacezeye gitmek istiyoruz dedi tel kapandı. sonra numarası gözükürken aradı yarımkaldı falan filan saydı işte bende siteye üyemisiniz dedim hayır dedi üye olun ordan yardımcı olayım dedim tmm dedi ama bana işletilmeye çalışıyorum gibime geldi bizden biri mi acaba :)

Yürü be önün açıldı artık senin bence bu güzel etkinlikten sonra seni daha çooooook kişi arayacak :cat:

yok daha neler :D işin tuhafı hiç inandırıcı konuşmuyordu ve yanından gülüşmeler geliyordu hani bizden biriyse çıksın ortaya yoksa ağzımı açarım falan ayıp etmiyim kimseye ;)

-------------------------------------------------------------------------------

Ya ayrıca aklıma geldi.Bizim motorların cc leri dusuk oldugu için uzun yol tercihini bizlere soran Dilaver e tesekkur ediyorum büyük incelikti.Sizleri tanıdığım için cok mutluyum.Bu güzel sohbetin hiç bitmemesini diliyorum.

olması gereken de odur zaten ;)

mangal köpekleri olsun onların her zaman:rendeer:

bitanesin diye boşa demiyorum ben

Son düzenleme:
tel nosu son nosu 19 la biten varmı arkadaşlar
beni akşam arayıp eve geldim diye bildiren noyu tanımıyorum da onun için sordum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar