hepımız sıfayı kaptık bırılerıne kalsa tekirdağa gidiyorduk zor yırttık valla artık gıtseydık komalık yatardık
benım abım bana yapar ıstersem degılmı sucuk keyfi degılmı abım:bounce::bounce::bounce:
arkadaşlar bugün beni 2 kez gizli nuamara aradı okulda eve geldin yine gizli numara arıyordu açtım bir bayan internet sitesinden aldım numaranızı darülacezeye gitmek istiyoruz dedi tel kapandı. sonra numarası gözükürken aradı yarımkaldı falan filan saydı işte bende siteye üyemisiniz dedim hayır dedi üye olun ordan yardımcı olayım dedim tmm dedi ama bana işletilmeye çalışıyorum gibime geldi bizden biri mi acaba![]()
Doğru asıl foto hazinesi sizde bence siz resimleri yollama karşılığında Gürkan abiden bir sucuk mangal isteyin:queen::queen::cat:
Ya ayrıca aklıma geldi.Bizim motorların cc leri dusuk oldugu için uzun yol tercihini bizlere soran Dilaver e tesekkur ediyorum büyük incelikti.Sizleri tanıdığım için cok mutluyum.Bu güzel sohbetin hiç bitmemesini diliyorum.
mangal köpekleri olsun onların her zaman:rendeer:
-------------------------------------------------------------------------------
olması gereken de odur zaten
bitanesin diye boşa demiyorum ben
kardeşim işletıyorlardır senı dıkkat et valla benden demesi:wiinkk::wiinkk::wiinkk:
-------------------------------------------------------------------------------
olması gereken de odur zaten
bitanesin diye boşa demiyorum ben
Yürü be önün açıldı artık senin bence bu güzel etkinlikten sonra seni daha çooooook kişi arayacak :cat:
ah ah beni böyle biri arasa adres veririm abi meşhur oldun sen tamam:bounce::wiinkk:
ah ah beni böyle biri arasa adres veririm abi meşhur oldun sen tamam:bounce::wiinkk:
abim sen zaten aranıyorsun aaa cok ayıp bızımkıler duymasın valla:queen::queen::queen::queen:
Abi dükkanın adresinimi verirsin :queen: