Darülaceze Foto & Vıdeo 's

cok gecmiş olsun abim nerde usuttun oyle sen :cyclopsan

Erhan'cım Bende daha önce hafif hafif vardı biliyosun,Dün gece ne olduysa ağırlaştım biraz.İlaçtı,ıhlamurdu,baldı derken bugün boğazlarımın yanması kaldı biraz.Yarına bişeyim kalmaz sanırım.

senın haberın yokmuydu....

gerçekten
çok güzelbi etkinliğe imza atılmış ama bande orda olmayı çok isterdim
sanırım orda yaşayanlar içinde çok eğlenceli olmuştur kimin aklına geldiyse
ve o akla uyupta gidenlere çok tebrik ve teşekkürlerimi iletirim :cat:

Erhan'cım Bende daha önce hafif hafif vardı biliyosun,Dün gece ne olduysa ağırlaştım biraz.İlaçtı,ıhlamurdu,baldı derken bugün boğazlarımın yanması kaldı biraz.Yarına bişeyim kalmaz sanırım.

oguzcum tekrar sanada burdan geçmiş olsun telefon ettiğinde biz taksimde alış veriş yapıyorduk arkadaşlara ilettim selamını sende bizimle orda oldun merak etme gönüller bir kardeşim en kısa zamanda görüşelim :rendeer:

gerçekten
çok güzelbi etkinliğe imza atılmış ama bande orda olmayı çok isterdim
sanırım orda yaşayanlar içinde çok eğlenceli olmuştur kimin aklına geldiyse
ve o akla uyupta gidenlere çok tebrik ve teşekkürlerimi iletirim :cat:

öle uzaktan uzaga olmaz topikleri takip et ayrla kebndinide senide bir gün aramızda görelim tanışalım kaynşalım diimii:wiinkk:

evet arkadaslar bızdede resım var ama ılker aksama gelınce koyucak ben rahatsızım cunku aksamı bekleyın obur resımler için:cherry::cherry:

ömrümüz beklemekle geciyo zatii:p

Son düzenleme:
öle uzaktan uzaga olmaz topikleri takip et ayrla kebndinide senide bir gün aramızda görelim tanışalım kaynşalım diimii:wiinkk:

ömrümüz beklemekle geciyo zatii:p

valla zarganacım atmak ısterdım ama hasta oldugum ıcın bu ısı sevgılı kocama bırakıyorum:)bıraz daha bekleyın aksama bısı kalmadı:queen::queen::queen:

zargana kardeş motor aldığımda ilk işim üsküdara kız kulesine gitmek olacak
ozaman burdan herkesi oraya çağırcam çay içmeye ozaman tanışırız inşallah not::mrgreen: çaylar benden

ozaman burdan herkesi oraya çağırcam çay içmeye ozaman tanışırız inşallah not::mrgreen: çaylar benden

ok abi zaten büyük çogunluk otarafta oturuyo sen birde çaylar bende de yeter beleş çaya koşarak gelirim özellikle ben :):p kucagımızda oglumuz eşimle beraber nasıl takip ettigimizi sor arkadşlara iett otobüsleriyle motorlara meydan okuduk:queen:

hasta hasta yazıyosyn ama:p parmak uçların sargılı degilmi senin dün hepsini yemişsin:):p:queen:

evet hasta hasta yazıyorum tmm yazmam kustum işte hıh:farao::farao::farao::farao:

ok abi zaten büyük çogunluk otarafta oturuyo sen birde çaylar bende de yeter beleş çaya koşarak gelirim özellikle ben :):p kucagımızda oglumuz eşimle beraber nasıl takip ettigimizi sor arkadşlara iett otobüsleriyle motorlara meydan okuduk:queen:

valla helal olsun tebrık edıyorum sızı :):):)

Son düzenleme:

gerçektençok güldümm bu iett mevzusuna bravo sana alem birine benziyosun
:queen:

evet hasta hasta yazıyorum tmm yazmam kustum işte hıh:farao::farao::farao::farao:

valla helal olsun tebrık edıyorum sızı :):):)

küsme bize hayatta en son isteyecegimiz şeydir bu hem mt yaz şifa bul demişler bilmezmisin sen:p
biz dün ısınma turu yaptık bir daha ki sefere ayagımızda patenlerle yakalayacagız sizi görürsünüz bak

başka topiktede yazmıştım sana zaten delipoyrazın bi topiğiydi hatırlarsan sen gel bi alo de merak etme ordayız arkadaş:rendeer: kız kulesiaşıkları olarak:rendeer:

gelen gelmeyen herkese tşkler

bu polenezköy işinide çıkaranlara ayrıca hesabını soracam hasta ettiniz beeniii :(
salya sümük oldum yaw :(

başka topiktede yazmıştım sana zaten delipoyrazın bi topiğiydi hatırlarsan sen gel bi alo de merak etme ordayız arkadaş:rendeer: kız kulesiaşıkları olarak:rendeer:

hatırlıyorum abi unutmadım da sence abi ben bu kızkulesi olayını
çokmu abartıyorum sen nedersin bu olaya:silent:

neyse muhterem cemaat benim dışarı çıkmam lazım biraz görüşmek üzere bahs bahs

resimler güzel...

ama eksik gibi sanki!!!!

herkesin; emeğine,yüreğine,cebine,tekerine,canına sağlık....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar