Darülaceze Foto & Vıdeo 's

evet arkadaşlar bugun gerçekten çok güzeldi hepinize teşekkür ederım en cok da caner kardeşime yüreğine saglık kardesım bızlere böyle güzel anlamlı bir gezi yasattıgın icin:)

tabi bızım sevgili mt ailemiz rahat durur mu hiç bir yere gidiyoruz dıye cıkıyoruz evden kac kapı yapıyoruz:queen::queen:
ama süperdiii:)
(benide köprüden geçirdinizya helal olsun nediyim size ben:)

Cem abi yanından ayrıldıktan sonra cadı ile serseri bir reno megan nın kurbanı oluyorduk.Resmen sıfır gecti yanımızdan.Hani sadece bize yapılmıs bir hareket degildi.Devamında da makas atarak yol alıyordu.

Gerçekten guzel bir gün oldu.Cem abinin dediği gibi benimde içim burkuldu.Hatta bi ara sinirlerim epey bozuldu.Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
darülacazede ist mt büyükleri motokolik çocuklrı ziyaret ettiler

ist mt üyeleri yine çok güzel bir etkinliğe imzasını attı,budüşüncelerinden dolayı kendilerini kutlarız emkleri ve çabaları için çok teşekkür ederiz işte bendeki resimler

PIC_2119.jpg

PIC_2120.jpg

PIC_2121.jpg

PIC_2122.jpg

PIC_2123.jpg

PIC_2124.jpg

PIC_2125.jpg

PIC_2126.jpg

PIC_2127.jpg

PIC_2128.jpg

PIC_2130.jpg

PIC_2131.jpg

PIC_2132.jpg

PIC_2133.jpg

PIC_2134.jpg

PIC_2135.jpg

MT DEN HEMEN SONRA MOTOKOLİK DE AYNI YERDE HUZUREVİNDE ÇOCUK YURDUNA GELDİ

PIC_2136.jpg

PIC_2137.jpg

PIC_2138.jpg

PIC_2139.jpg

IMG0224A.jpg

IMG0225A.jpg

IMG0226A.jpg

IMG0227A.jpg

IMG0231A.jpg

Son düzenleme:
::biggrinn::biggrinn::biggrinnhepinize helal olsun diyiyorum...caneri de ayrica tebrik ediyorum:rendeer:

Çok güzel ve anlamlı bir organizasyon olmuş katılan herkese teşekkürler ::alkiis::

Allah kabul etsin arkadaslar...
cok guzel bir organize gercekleştirmişsiniz.. :rendeer:

herkeze ayrı ayrı tesekkür ler güzel ve anlamlı bir gündü benim için sabah motoruma yapılan suikast tan sonra akşama kadar artçı dolaştım bu arada motorum çant yarıldı ve büğün yenisini alıcam :silent:
avet büyüklerimizi ziyaret ettik belki mutlu ve hüznü bi arada yaşadık :silent:
bir kere dağa anladıkki allah kimseyi yalnız bırakmasın
ve siz sevgili dostlardan tekrar teşekkürler iyiki varsınız :rendeer:
bendeki bir kaç resmi atıyım :cat:

arkadaşlar sabah okmeydanı diye evden cıkıyoruz :silent:
akşam polenezköyde çay içiyoruz biri bizi durdursun :P

akşam polenezköyde çay içiyoruz biri bizi durdursun :p[/QUOTE]

Abi öyle dersen senin motosiklete nasıl suikast yaptılarsa hepimizin motosikletine suikast girişiminde bulunabilirler yoksa başka türlü durdurulamaz bir grup:queen:

akşam polenezköyde çay içiyoruz biri bizi durdursun :p

Abi öyle dersen senin motosiklete nasıl suikast yaptılarsa hepimizin motosikletine suikast girişiminde bulunabilirler yoksa başka türlü durdurulamaz bir grup:queen:[/QUOTE]

haklısın valla abi ya:queen:

Ben belki gelirim'i işaretlemiş olmama rağmen çok istiyordum sizinle gelmeyi fakat ağır bir grip geçiriyorum.Şu an hala evden çıkamadım.Gürkan abiyi arayıp bilgi vermiştim ama buradan tekrar belirtmek istedim.Çok makbule geçen bir ziyaret olmuş,hepinizi candan kutluyorum.:rendeer:

Ben belki gelirim'i işaretlemiş olmama rağmen çok istiyordum sizinle gelmeyi fakat ağır bir grip geçiriyorum.Şu an hala evden çıkamadım.Gürkan abiyi arayıp bilgi vermiştim ama buradan tekrar belirtmek istedim.Çok makbule geçen bir ziyaret olmuş,hepinizi candan kutluyorum.:rendeer:

cok gecmiş olsun abim nerde usuttun oyle sen :cyclopsan

harika valla özelliklede bygrm senide görmek güzel yüreğinize ve motorlarınıza sağlık:rendeer:

bende resimleri akşama koyucam arkadaşlar bendede var biraz resimler şimdi dışarda işlerim var çıkmak zorundayım ...

evet arkadaslar bızdede resım var ama ılker aksama gelınce koyucak ben rahatsızım cunku aksamı bekleyın obur resımler için:cherry::cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar