[istanbul mt]bir garip köy garipçe'ye yol alıyoruz ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel bi tarih. havalar güzel olursa gelirim... ne tarafta bu bahsediln yer kaç km?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
inşallah bizimle olursun arkadaşım :rendeer:

inş walla ruhsatı falan ustume aldım vergı borcu falan varmıs 2senedır yatıo dıe onları falan bıtırdım 1.5mılyarım kaldı :D onlarıda hallederım bu hafta 12sıne kadar %90 sızınleyım artık tanısalım :)

Sağol arkadaşım ölmedim çok şükür :p olan birşey varsa o da güzel bir ders oldu :wiinkk: Çok teşekkür ederim ilgin ve alakana:rendeer:

hayırdır kevin geçmiş olsun :pale:

güzel bi tarih. havalar güzel olursa gelirim... ne tarafta bu bahsediln yer kaç km?

inşallah arkadaşım senide yanımızda görmekten mutluluk duyarım :rendeer:

inş walla ruhsatı falan ustume aldım vergı borcu falan varmıs 2senedır yatıo dıe onları falan bıtırdım 1.5mılyarım kaldı :D onlarıda hallederım bu hafta 12sıne kadar %90 sızınleyım artık tanısalım :)

hayırlı olsun stoneofdeath :rendeer:

commutercilerin sayisinda pek bi artiş göremedim:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

valla ben bilmem annem ve ben işe girelim direkt alıyoruz cbf i bugün o foto ve videoları görünce annem de birdahaki buluşmada yani enyakın pazar günü fuar buluşmasında benimle geleceğini söyledi ve cbf i gösterdiğimde beğendiğini yüz ifadesinden anladım :D mutluyum :bounce::queen:

valla ben bilmem annem ve ben işe girelim direkt alıyoruz cbf i bugün o foto ve videoları görünce annem de birdahaki buluşmada yani enyakın pazar günü fuar buluşmasında benimle geleceğini söyledi ve cbf i gösterdiğimde beğendiğini yüz ifadesinden anladım :D mutluyum :bounce::queen:

İnşallah gönlündeki motosikleti alıp güle güle binersin.

Sarma yaparsan geliriz cadı ama bu sefer 1 tane sarmaya tav olmayız

açık rüşvetmi istiyonuz yani :p yaparım dersem yalan olur valla sarı :cherry:

Vay İyi akşamlar tatlı cadı:rendeer:

iyi akşamlar korkut nasılsın?

sedatcım biraz sabret zaman çok :wiinkk:

bu çok güzel bir haber caner annenin ellerinden öpüyorum :rendeer:

Son düzenleme:
Biz de emrahla cafedeyız dusunuyoduk gelsek mı acaba diye :)
mademki sarma yokmuş gelmeyelim o zaman

ya ben inönü stadının oraya gelmesem zaten benim yolumun üstünden gececek siniz 4.levent metrosu yada sabancının ikizlerinin orasında beklesem olmammmıııı.

Biz de emrahla cafedeyız dusunuyoduk gelsek mı acaba diye :)
mademki sarma yokmuş gelmeyelim o zaman

selamımı söle sen o emrah şahsiyetine :bounce:

ya ben inönü stadının oraya gelmesem zaten benim yolumun üstünden gececek siniz 4.levent metrosu yada sabancının ikizlerinin orasında beklesem olmammmıııı.

elbette olur nasıl istersen zaman çok daha o zamana kadar tekrar konuşuruz bu konuyu :wiinkk:

valla çağla ablacımm nerdeyse senin bu gezi önceden olucaktı bugün tereddütte kaldık gidelimmi diee ama iyiki sonraya bıraktıkk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar