[Adana - MT]

Gel ciğerim sana gazoz ısmarlayayım, üzme kendini bu kadar

yok kardeşim ben bir gazoza kanacak adammıyım. ne marka olacak uludağ sa gelirim.

yaw logo hazır fırsat bulupda gidip yaptıramadık ki ama haluk hocamla irtibata geçip bişeyler yapacaz gibi
to be to contunet:rendeer:

bu ne kardeşim bilmiyorsan bir bilene sor. to be continued olacak

Zaferim gazoz kesmez EFES lazım,

Kıs cülden sana özel 1876 ay yaparım senin canın sağolsun,

Yaf bora gusura bakma unuttuk herzaman online görmeye alıştıkya ondandır

Haluk bende seni yüce divana hatta en yüce sedire verecem tişört diye millete çorap yaptırdığın içün:)

ne yani bana efes alarak beni uyuşturmayamı çalışıyorsunuz. laf kalabalığı yapıp sıyrılmaya çalışıyon dimi. hiç yakıştıramadım sana ama görecen sen gününü.

yaw ben siz biliyonuz mu diye şeetiim ama ben ingiliz , ingilizcesi deell ,amerikan ingilizcesi biliom :cherry:

at at ben burdayım tutarım.

hayırlı akşamlar. evet mustafa abi inşallah pazar günü hava güzel olurda eger iş konusunda bir aksilik çıkmazsa katılım olacak hatta bu sefer çocukları bırakabilirsek eşimi de getirmeyi düşünüyorum yoksa evde tatsızlık oluyor malum her ailede olurya onun gibi ama bir çözüm buldum galiba bakalım bana yardımcı olabilecenizmi veya çözümümü nasıl buldunuz bunun gibi birşey yaptırabilsem aile boyu geliriz

İyi akşamlar Adana MT. Pazar günü yapılacak geziye katılmayı çok isterim. Ama bildiğiniz üzere hala motosikletim yok :pr: Yine dört tekere talim edecez sanırım...

İyi akşamlar sevgili arkadaşlar,Pazar günü havanın müsait olması için dua edelim de hep beraber güzel bir Narlıkuyu gezisine daha imzamızı atıp gönlümüzce eğlenelim,görüşmek üzere hepinizi öpüyor hayırlı günler diliyorum.:bounce:

yanlız güzel arkadaşlarım artık gezi kuralları koymanın bence zamanı geldide geçiyor bile.olmazsa bu haftaki gezimize gelecek olan siz değerli kardeşlerimizle bu mevzuyu görüşmekte yarar var diyorum.aslında fikirlerim var fakat bunu burada değilde beraber olduğumuz zaman konuşmanın daha medeni olacağı kanısındayım.çünki zaten bizler gezi haricindede beraberiz.beraber yürüdük biz bu yollarda, beraber ıslandık yağan yağmurda,şimdi bindik şu motorlaradaaa,bana herşeyi hatırlatıyorrr.:queen::queen::bounce:

hayırlı akşamlar. evet mustafa abi inşallah pazar günü hava güzel olurda eger iş konusunda bir aksilik çıkmazsa katılım olacak hatta bu sefer çocukları bırakabilirsek eşimi de getirmeyi düşünüyorum yoksa evde tatsızlık oluyor malum her ailede olurya onun gibi ama bir çözüm buldum galiba bakalım bana yardımcı olabilecenizmi veya çözümümü nasıl buldunuz bunun gibi birşey yaptırabilsem aile boyu geliriz

abi fazera göre varmı varsa hemen beraber alalım çoğu zaman çok kişi az motosikletle gezi yaparız hemde ne zevkli olur .birtarafa alırım borayı birtarafada vfr memoyu.sürücü olarakda demir gürselimi ohbe değmeyin keyfime:queen::queen::queen:

İyi akşamlar Adana MT. Pazar günü yapılacak geziye katılmayı çok isterim. Ama bildiğiniz üzere hala motosikletim yok :pr: Yine dört tekere talim edecez sanırım...

hayırlısı memedim ogün olsunda görüşelim .özlettin kendini

Son düzenleme:
İyi akşamlar sevgili arkadaşlar,Pazar günü havanın müsait olması için dua edelim de hep beraber güzel bir Narlıkuyu gezisine daha imzamızı atıp gönlümüzce eğlenelim,görüşmek üzere hepinizi öpüyor hayırlı günler diliyorum.:bounce:

Mustafa abi dağ tarafındanmı gideceğiz :silent:

benimde çocuklarım var onlarda gelmek istiyor 600F için olanı varmı acaba :silent::mrgreen:

mayil atıım geldimi abi ..

not: dikkat ettiysen aksanlı yazıyorum emerikada böle yanlışsam yanlışsın deme haa:cherry:

aksanına hayran kaldım :cat: Amerikanlı Laz gibi yazmışsın :p

sende al artık, ne alacaksan :pr:

Zafer abi korku filimi çevirir gibi bir halin var. ne öyle dikkat falan bizi korkuttun vallahi.:cyclopsan bana kalırsa 13 üncü diye gösterdiğin cuma bizler için hayırlı oldu. çünkü bir kaç uzun zamandır işlerden dolayı cuma namazına gidemiyordum. bugün ben adaşım ve şainle birlikte cuma namazını kıldık. bence hayırlı bir cuma oldu abiciğim bizi korkutma böyle.:queen:

allah kabul etsin :cat::cat::cat:

Son düzenleme:
ARKADAŞLAR KENDİ ARALARINDA KONUŞUYORLAMIŞ''şU BİZİM KEMAL VE EŞİ NASILDA UYUMLULAR BUNU NASIL BECERİYORLAR ACABA?YA KEMAL KILIBIK YADA BÜYÜK BİR SEVGİ'' VE KEMAL E SORMUŞLAR:
KEMAL DE BAŞLAMIŞ ANLATMAYA;
-EVLENDİĞİMİZ GÜN DÜĞÜN KONVOYUNDA ATLARIMIZLA İLERLERKEN ATIM TÖKEZLEDİ VE EŞİM ATA DÖNÜP BİİİİİİR DEDİ.SONRA İKİNCİKEZ TÖKEZLEDİ VE EŞİM İKİİİİİİİİ DEDİ SONRA ÜÇÜNCÜ TÖKEZLEME VE EŞİM ATA DÖNÜP ÜÜÜÜÜÜÜÇ DEDİ VE ÇEĞİZ BOHÇASINDAN ÇIKARDIĞI SİLAHIYLA ATIMI VURDU.BEN ÇOK SİNİRLENDİM VE ONA BAĞIRIP ÇAĞIRMAYA BAŞLADIM.BUNUN ÜZERİNE EŞİM BANA DÖNEREK BİİİİİİİR DEDİ.

-BEN OGÜNDEN BERİ EŞİMİM BİR DEDİĞİNİ İKİ ETMEM

hoşuma gitti paylaşmak istedim fıkrayı.:mrgreen:

ARKADAŞLAR KENDİ ARALARINDA KONUŞUYORLAMIŞ''şU BİZİM KEMAL VE EŞİ NASILDA UYUMLULAR BUNU NASIL BECERİYORLAR ACABA?YA KEMAL KILIBIK YADA BÜYÜK BİR SEVGİ'' VE KEMAL E SORMUŞLAR:
-EVLENDİĞİMİZ GÜN DÜĞÜN KONVOYUNDA ATLARIMIZLA İLERLERKEN ATIM TÖKEZLEDİ VE EŞİM ATA DÖNÜP BİİİİİİR DEDİ.SONRA İKİNCİKEZ TÖKEZLEDİ VE EŞİM İKİİİİİİİİ DEDİ SONRA ÜÇÜNCÜ TÖKEZLEME VE EŞİM ATA DÖNÜP ÜÜÜÜÜÜÜÇ DEDİ VE ÇEĞİZ BOHÇASINDAN ÇIKARDIĞI SİLAHIYLA ATIMI VURDU.BEN ÇOK SİNİRLENDİM VE ONA BAĞIRIP ÇAĞIRMAYA BAŞLADIM.BUNUN ÜZERİNE EŞİM BANA DÖNEREK BİİİİİİİR DEDİ.

tamam tayfun çok güzel :cat: bu biiiiiiir :mrgreen: :queen:

aynen katılıyorum abime hanımlarla fazla karşı çıkmamak lazım

tamam tayfun çok güzel :cat: bu biiiiiiir :mrgreen: :queen:
eeee meydan boş olunca bende biiiiiiiiiiirrrr diyecem amaaaa :cherry:

Son düzenleme:

akşam akşam güldürdün beni sağol tayfun.

Cümleten geçmiş olsun; 14 cumartesi artık :queen:

Vstorm sahipleri, yaptırın şöyle güzel bir sepette yumurta koyarız :wiinkk:

Ciğerim Haluk, iste yeterki sıpright ısmarlayayım.

İzmitten Herkese iyi geceler;
Abilerim arkadaşlarım bu motor değiştirme/satma fırtınasına bende kendimi kaptırayım diyorum; Çevrenizde eşinizde dostunuzda Ahbi ER-6F'im olsada şöyle vursam kendimi yollara diyen varsa bana yönlendirin :)
2006 Kawasaki ER-6F 12binde :)

Bide Muzaffer abiye sorum_ İzmit pişmaniyesi ile kuyruk doğrultma oluyormu ? kabul mü ? :)

Son düzenleme:
öyle birşey banada lazım tayfun:cat: genel olarak evli ve çocuklu arkadaşlar var aramızda, motorlarımızı böyle yapsak harika olur, çor çocuk tencere tabak çıkarız yola:mrgreen:
Abilerim arkadaşlarım bu motor değiştirme/satma fırtınasına bende kendimi kaptırayım diyorum; Çevrenizde eşinizde dostunuzda Ahbi ER-6F'im olsada şöyle vursam kendimi yollara diyen varsa bana yönlendirin :)

Bide Muzaffer abiye sorum_ İzmit pişmaniyesi ile kuyruk doğrultma oluyormu ? kabul mü ? :)

izmite selamlar gökhan, sağsalim dönesin:rendeer:

Günaydın Millet

Hayırdır, ne alacaksın?

Eee hani cumda bitti ,bi numara yok,neden tedirgin ediyorsun bizi zafer abi...

Sen tedbiri elden bırakma, ne yapacan gerisini :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar