[Adana - MT]

Arkadaşlarımızdan gelen istek doğrultusunda hafta sonu yapmayı planladığım gezilerle ilgili olarak duyuru hazırlamayı ve Adana MT bölümüne koyarak herkese haber vereceğimi belirtmiştim. Duyurunun linki aşağıdadır.

15-03-2009 Berke Barajı Gezisi

Yolunuz açık olsun.

Makine

şu andan itibaren artçı pozisyonuna geçmiş bulunmaktayım çünkü motorumu sattım yenisini alana kadar bekleyeceğiz selamlar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ahmetim istediğin makine olsun,naked mı istiyon Enduromu naked ise yarın gidip alalım sowromdan,Enduro ise kapıda itin olur

Zafer bildiğin bişeymi var yoksa,bizden saklama açıklada ona göre tedbir alalım daha akşama çook var

Benim bilmediğim birşey gördünmü hiç :wiinkk:

Arkadaşlarımızdan gelen istek doğrultusunda hafta sonu yapmayı planladığım gezilerle ilgili olarak duyuru hazırlamayı ve Adana MT bölümüne koyarak herkese haber vereceğimi belirtmiştim. Duyurunun linki aşağıdadır.

15-03-2009 Berke Barajı Gezisi

Yolunuz açık olsun.

Makine

Süper bir gezi, sucukçulara duyurulur

şu andan itibaren artçı pozisyonuna geçmiş bulunmaktayım çünkü motorumu sattım yenisini alana kadar bekleyeceğiz selamlar

Bir eve iki fazer fazla dedin sattın :salut:

Ahmetim istediğin makine olsun,naked mı istiyon Enduromu naked ise yarın gidip alalım sowromdan,Enduro ise kapıda itin olur

Lotodan para çıkmışta gizleniyor gibi hisettim biran nedense

Bora Abi neredesin kaç gündür, tavuğa kışt diyenmi var :bounce:

evet ya bora gözükmüyor çarşambada gelmedi,
zaferim lotoyu bursa ve istanbul kaptı ben burdaki bayiden oynadım bir 3 üm bile yok:salut:kendimi teselli edemiyorum 20 tanede BMW s1200 GS siparişi vermiştim elimde kaldı hepsi,pazar günü hava açık olursa motor pazarına götürecem artık yapacak başka bişey yok kredi kartına taksit yapılır 1356 ay vade yaparım:)

zaferim lotoyu bursa ve istanbul kaptı ben burdaki bayiden oynadım bir 3 üm bile yok:salut:kendimi teselli edemiyorum 20 tanede BMW s1200 GS siparişi vermiştim elimde kaldı hepsi,pazar günü hava açık olursa motor pazarına götürecem artık yapacak başka bişey yok kredi kartına taksit yapılır 1356 ay vade yaparım:)

herkeslere ilk baş iyi günlerr diliyimm vee abii gel sen bunu 1500 ay yap da ben bir tane alayımm:queen::queen:

Yaa millet birşey soracağımm size...Ben ilk üye olduğum zamanlarda yani bundan 4 ay falan önce bir tişört yaptırma olayı vardı.Herkes aklından geçen tasarımları yayımlamıştı n'olduuu tişörtler,yaptırdınızda bizim mi haberimiz yok önümüz yaz güzel güzel aynı tişörtleri giyer gezerdik güzel memleketimizdee bu konu ile ilgili derim ki bir kişiyi görevlendirelim o kişi ilgilensin fikirlerinizi bekliyorummm saygıdeğer ADANA MT GRUBU üyeleri:cat::rendeer:

Son düzenleme:

hayırddır niye sattın. ne alacaksın.

hadi yaaa nasılda alıştırmıştım kendimi 1200 GS ye. hatta çanta tasarımlarımı bile yapmıştım. hevesimi kursağımda bıraktın. seni dava edecm. hevesimle dalga geçtiğin için, yapamıcağın sözle verdiğin için, sonrda psikolojimi bozduğun için. sen görürsün gününü...

herkeslere ilk baş iyi günlerr diliyimm vee abii gel sen bunu 1500 ay yap da ben bir tane alayımm:queen::queen:

Yaa millet birşey soracağımm size...Ben ilk üye olduğum zamanlarda yani bundan 4 ay falan önce bir tişört yaptırma olayı vardı.Herkes aklından geçen tasarımları yayımlamıştı n'olduuu tişörtler,yaptırdınızda bizim mi haberimiz yok önümüz yaz güzel güzel aynı tişörtleri giyer gezerdik güzel memleketimizdee bu konu ile ilgili derim ki bir kişiyi görevlendirelim o kişi ilgilensin fikirlerinizi bekliyorummm saygıdeğer ADANA MT GRUBU üyeleri:cat::rendeer:

yaw logo hazır fırsat bulupda gidip yaptıramadık ki ama haluk hocamla irtibata geçip bişeyler yapacaz gibi
to be to contunet:rendeer:

Günaydın Millet

Dikkat! Bugün 13üncü Cuma ::eek:hmy::
bu senenin ilk cumasını adaşım ve şahinle kıldık:cat: kaç haftadır çeşitli bahanelerle kaçırıyordum:pale:.şimdide 13.ncüsüne denk geldik demek hadi hayırlısı :)
gönlündeki makinaya kavuşman dileğimle ahmet :)

yavrum sende ingilizcede zayıfmış yavvv.haluk görmesin bütün mt yi ingilizce sınavına alır:queen:

Adana İl Temsilcisi
Bora Abi neredesin kaç gündür, tavuğa kışt diyenmi var :bounce:

arkadaşlar,BU SABAH GÜNAYDIN DEDİM YA.çarşamba akşamı da misafir geldi,o yüzden gelemedim.

hadi hadiiii,loto cepte,alıştıra alıştıra açıklayacaksın dimiii:queen:

seni haluk'a havale ediyorum.

senin bu ingilizceni,ingilizler ANLIYABİLİYOR MU ACABA ?:queen:

Bacım ne diyorsa doğrudur sesine kulak verin...:rendeer: ( ben okumadım ama :queen: )

Zaferim gazoz kesmez EFES lazım,

Kıs cülden sana özel 1876 ay yaparım senin canın sağolsun,

Yaf bora gusura bakma unuttuk herzaman online görmeye alıştıkya ondandır

Haluk bende seni yüce divana hatta en yüce sedire verecem tişört diye millete çorap yaptırdığın içün:)

İyi akşamlar sevgili arkadaşlar,Pazar günü havanın müsait olması için dua edelim de hep beraber güzel bir Narlıkuyu gezisine daha imzamızı atıp gönlümüzce eğlenelim,görüşmek üzere hepinizi öpüyor hayırlı günler diliyorum.:bounce:

Günaydın Millet

Dikkat! Bugün 13üncü Cuma ::eek:hmy::

Zafer abi korku filimi çevirir gibi bir halin var. ne öyle dikkat falan bizi korkuttun vallahi.:cyclopsan bana kalırsa 13 üncü diye gösterdiğin cuma bizler için hayırlı oldu. çünkü bir kaç uzun zamandır işlerden dolayı cuma namazına gidemiyordum. bugün ben adaşım ve şainle birlikte cuma namazını kıldık. bence hayırlı bir cuma oldu abiciğim bizi korkutma böyle.:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar